Designelementer

Designelementer

Designelementer er elementer udformet i stilfulde konstruktioner. Det er elementer, der er tilgængelige i mange forskellige farver, former, størrelser og materialer. Elementerne bliver således en del af hjemmets indretning, snarere end noget du helst vil gemme bag gardiner eller radiatorskærme.

I dag vælger mange at installere gulvvarme i deres hjem, men man skal ikke glemme, at elementerne kan være en stor fordel, for eksempel for at forhindre træk. Designelementer   afgiver også strålevarme, det vil sige varme som direkte varmer op fra overflade til overflade. Dette skaber en vidunderlig følelse som at sidde foran en varm brændeovn.

Moderne designelementer er ideelle til lavtemperatursystem og er et fremragende valg ved renovering, når man måske ikke har mulighed for at installere gulvvarme.

Moderne elementer i interiøret

Elementerne er tilgængelige som panel-, vertikal- og sektionsradiatorer samt som konvektorer og håndklædetørrere. De er ikke kun stilfulde og moderne elementer, men med den nye teknologi er de også energieffektive.

Deres former og farver kan kombineres, så de passer til dit hjem, uanset om du leder efter en moderne, retro, klassisk eller landlig stil.

Designelementer er tilgængelige for både vandbårne og elektriske gulvvarmesystemer. Det er endvidere muligt at kombinere dem med andre varmekilder og de skaber en helhed af  en behagelig indendørs komfort.

Nedenfor ses et mærke for vandbårne systemer.

Design elementer fra Purmo

Designelementer fra Purmo er ment for lukkede vandbårne varmesystemer. Disse designelementer er blandt andet lavet til at skabe større effektivitet ved lavere vandtemperaturer i lavtemperatursystemer. Disse kan kobles sammen med forskellige være knyttet til forskellige vedvarende energikilder, såsom sol-, vind- og jordvarme.

Purmo designelement

Forhandlere

Forhandlere findes overalt i Danmark. Du kan finde dem på vores kort over forhandlere.

Læs mere om designradiatorer.

 

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply