Purmo Vertical VR21 600×1950 – Effekt og Drift

Purmo Vertical VR21 600×1950 – Effekt og Drift

Hej
Hvor mange m2 er jeres Purmo Vertical VR21 600×1950 radiator beregnet til? Jeg synes ikke at kunne finde det på jeres hjemmeside?
Mvh. Ask

 

Vores radiatorer er ikke beregnet til et m2 antal/areal da man ikke kan sige hvor mange m2 en Purmo Vertical radiator kan dække i forhold til varmetab og ydelse – der er flere parametre der spiller ind i dette spørgsmål.

Først skal man finde varmetabet i lige netop din bygning og dit rum – altså skal man vide lidt om isoleringsgraden i bygningen, hvor gammel er bygningen, ud fra årstal og isoleringsgrad kan man nogenlunde fastsætte varmetabet ud fra erfaringstal.

Dernæst og meget vigtigt i spørgsmålet om ydelse af radiatoren, hvilken temperatur sender du centralvarmevandet ind i radiatoren med, om det er 70, 60 eller 55 grader er altafgørende for hvor meget energi der kommer ud af radiatoren som har en given størrelse.

En Purmo Vertical VR 21 1950 600 radiator vil ved nedenstående temperatursæt yde : (Temperatursæt er – fremløbstemperatur, returtemperatur, rumtemperatur )

70/40/20 : 1.161 watt
60/40/20 : 980 watt
55/35/20 : 748 watt

Som du kan se på ovenstående har det meget stor betydning at man kender disse forhold som er betingelsen for at finde den rette radiator til et rum, tabet af watt pr. m2 er forskelligt i alle bygninger og har du et varmetab på 60 watt pr. m2 kan det jo ikke nytte noget at købe en radiator som kun kan dække 50 % af dette.

Jeg håber svaret er fyldestgørende og hjælper dig på vej – du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger. Se Forhandler og Showroom.

Med venlig hilsen,

Tommy Lystrup

Om Purmo Vertical

Purmo Vertical er en klassisk panelradiator, som er blevet vendt lodret for at udnytte vægpladsen bedst muligt. Det kan være et spørgsmål om plads eller om smag – Vertical er løsningen i begge tilfælde. Den samme varmeeffekt, design og konstruktion i høj kvalitet, designet med 90 graders bøjning. Vertical fås også med tilbehør såsom en håndklædestang, der gør den ekstra praktisk og anvendelig.

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]