Billig indretning af hjemmet med radiatorer

Billig indretning af hjemmet med radiatorer

Flotte radiatorer behøver ikke at være dyre. Leder du efter en billig indretning af hjemmet, kan du finde flotte varmeløsninger til en lav pris.

Billig indretning af hjemmet med glatte radiatorer

Purmo Ramo Ventil Compact er en moderne radiator med skjult rørføring. Hele ventilarrangementet er gemt inde i radiatoren, og det eneste der forbliver synligt er termostathovedet samt rørdelene, der går fra radiatoren og direkte ned i gulvet. Dette er en flottere løsning i sammenligning med en standardradiator med synlig rørføring. Men den mest almindelige måde at installere radiatorer på i dagens Danmark er alligevel at bruge en synlig rørføring. Vi mener, at kunden bør vide, at der findes et alternativ. Du bør naturligvis spørge din VVS-mand til råds, men vælg selv, hvad du ønsker.

P-Compact-Alvsbyhus-091209

Den mest almindelig måde at montere radiatorer på i dag er en rørinstallation med synlig rørføring ved siden af radiatoren. Men hvorfor skal rørene være synlige? Compact fås også med glat frontpanel (Plan) eller med glat front og vandrette linjer (Ramo). Tillægsomkostningerne for denne version er ca. 20 % mere end ved en standard.

Purmo-Plan-Compact-grey

En glat radiator i en billig hjemmeindretning. Farvetillægget er ca. 20 %.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply