5 ting at tænke over ved renovering af badeværelset

5 ting at tænke over ved renovering af badeværelset

Når badeværelset skal renoveres, betaler det sig at tænke på både varme og ventilation. Her har vi samlet fem ting, som det betaler sig at tage op med den, der skal udføre arbejdet.

Udskift radiatoren ved renovering af badeværelset

På ældre badeværelser er der ofte en radiator på væggen. Og alt for ofte ser man, at alt på badeværelset fornys – bare ikke den gamle radiator. Den kan nemt skiftes ud til en håndklædetørrer eller en ny radiator. Bed også installatøren om flot rørinstallation, så ikke den halve væg bliver et rørkunstværk.

Purmo Tinos vid renovering af badeværelset
Bed om en flot rørinstallation ved renovering af badeværelset – den kommer ikke af sig selv.

Gulvvarme er godt i vådrum

Gulvvarme er ikke et must på mindre badeværelser uden bruser eller badekar – men i vådrum har den en vigtig funktion. Gulvvarmen tørrer det våde gulv og holder det friskt og pænt. Fliser kan også ofte føles kolde mod huden, og derfor er gulvvarme at foretrække.

Kombiner gulvvarme med en håndklædetørrer

Gulvvarme kan med fordel kombineres med en håndklædetørrer ved renovering af badeværelse. Der findes modeller til både vandbårne kombinationsløsninger og til el. Vil du bruge gulvvarmen som primær varmekilde, skal du vælge en mindre tørrer i krom. Krom giver mindre varmeafgivning i forhold til en lakeret tørrer. Ydersiden bliver varmere og håndklæderne tørrer hurtigere.

Husk på ventilationen

Ventilationen på et badeværelse er ligeså vigtig som varmen. Bed din installatør undersøge hvordan dette er løst, og bed om forbedringsforslag. I mange ældre huse er den eneste eksisterende løsning et åbent vindue.

Vælg flotte løsninger ved renovering af badeværelse

Der findes et bredt udvalg af varmeløsninger til badeværelset. Purmos radiatorer fås i en bred vifte af farver og nuancer, der passer til ethvert indvendigt designkrav og alle de andre elementer i dit rum. Se forskellen i forskellige interiør, der leveres med forskellige farver på radiatoren ved at vælge én af de få farver, der passer til enhver stil af interiør. Lad dig inspirere af farve og form, og vælg blandt mere end 70 forskellige kulører. En forhandler kaan hjælpe dig med valget af varmeløsning ved renovering af badeværelset.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply