Nevis – ny håndklæderadiator fra Purmo

Nevis – ny håndklæderadiator fra Purmo

Purmo lancerer nu en ny, minimalistisk håndklæderadiator i Norden. Purmo Nevis er specialfremstillet til at lette installatørens arbejde med så enkel og problemfri montering som muligt – opmåling af konsollernes placering, boring af huller i væggen og ophængning af radiatoren.

Purmo Nevis leveres i tre forkromede modeller i højderne 772, 952 og 1132 mm. Bredden er 500 mm. Takket være de spredte mellemrum er der plads til mange håndklæder på radiatoren. Selv de skjulte vægbeslag i elegant design giver mere plads til håndklæderne. Nevis er en stilren håndklæderadiator i lige design, som nemt kan kombineres med gulvvarme på badeværelset, eftersom den ikke er beregnet til opvarmning af rummet. Den forkromede overflade og de spredte rør gør, at denne håndklæderadiator alene afgiver varme til tørring af håndklæder.

Takket være Purmos ethulsventil er det muligt at lave en flot rørinstallation. Nevis fås også med elpatron og med skjult eltilslutning med hovedafbryder og timerfunktion. Nevis er CE-mærket og omfattet af ti års garanti (to år på elektriske dele).

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply