Radiatorer som før – med den nyeste teknologi

Radiatorer som før – med den nyeste teknologi

Radiatorserien Delta fra Purmo er smuk – nostalgi på højt niveau kombineret med den allernyeste teknik. En radiatorserie med mange muligheder uanset om du påtænker at renovere et gammelt hus eller vil give karakter til en moderne bolig.

Nogen kalder dem for ”jern-ribben” de gamle radiatorer som hvæsende og boblende kunne givet et rum sit helt eget udtryk. Delta hedder den nye serie af Purmo radiatorer. De ser ud som radiatorer som før i gamle dage men indeholder den nyeste teknik.

Høj ydelse med radiatorer som før

De D-profilerede rør giver sammen med de klassiske cirkelformede rør en større overflade og en større varmeveksling. Grundet dette har radiatorerne en høj ydelse og de giver en jævn varmefordeling. Purmo Deltaserien produceres med en speciel laserteknik, som gør at svejsningerne i princippet er helt usynlige. Dette giver en lav friktion indvendigt og dermed sænker det ikke vandets hastighed når det strømmer igennem varmekanalerne – hvæsen og boblen hører også fortiden til. De store mellemrum imellem sektionerne gør det endnu lettere at rengøre radiatorene i sammenligning med de gamle støvsamlende radiatorer som man kunne finde under vinduerne.

Purmo Delta-radiatorerne findes i 28 forskellige højder, men man kan også specialbestille radiatorer med højder imellem 150, 300 og 3000 mm. Dette sammenholdt med de 5 forskellige dybder og et meget stort udbud af farver giver dig alle muligheder for at finde din unikke radiator. Radiatorer som i gamle dage ganske enkelt.

Radiatorerne i Deltaserien har 10 års garanti.

PR_Delta_ALL_PP_3col_diagonal

Delta hedder Purmos nye serier af radiatorer der ser ud som i gamle dage, men er produceret med den allernyeste teknologi.

radiatorventil
En Delta-radiator med et fremragende reguleringsgreb. Reguleringsventilen anvendes blandt andet i bygninger, hvor man gerne vil bevare den gamle stil. Ventilen reguleres manuelt ved hjælp af reguleringsgrebet. Reguleringsventilen består af en ventil med forindstilling samt reguleringsgreb, som fungerer ligesom et håndhjul.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply