Vaskerumsindretning – inspiration med håndklædetørrer

Vaskerumsindretning – inspiration med håndklædetørrer

Vaskerumsindretning skal være praktisk, behagelig, have masser af opbevaringsplads og fremfor alt en god ventilation. Ved planlægningen af et vaskerum er det vigtigt at begynde med at tænke over jeres behov. Har i børn, husdyr, dyrker i sport? Eller har I aktiviteter som medfører en del vask?

Vaskerummet må gerne være placeret i nærheden af køkkenet eller del af et grovkøkken. Det må også have egen indgang, hvor man kan efterlade snavset tøj, når man kommer ind og også gå ud for at hænge vasketøj til tørre om sommeren. En god ventilation er meget vigtig for at få vasketøjet tørret og for at forhindre, at det begynder at lugte dårligt. Gulvvarme tørrer hurtigt gulvet og bidrager til mindre fugt i vaskerummet. En håndklædetørrer giver ekstra varme og tørrer våde huer, vanter og håndtørklæder på ingen tid.

Purmo Linosa giver godt med ekstra varme i fugtige rum og passer hvid vaskerumsindretning

Vaskerummet anses for at være et vådrum, og der gælder de samme byggetekniske regler som for badeværelser, dvs. at man skal anvende en fugtspærre og materialer i vaskerummet, som tåler fugtige miljøer. El i badeværelset skal følge reglerne for vådrum, hvilket betyder, at du også skal tage hensyn til, hvor i vaskerummet du placerer en eventuel el-håndklædetørrer.

Husk at vaskerummet skal være nemt at gøre rent. Indret med gulv- og arbejdsoverflader, som er nemme at tørre og som tåler lidt væske. Det er nødvendigt med god belysning og meget opbevaringsplads samt overflader, hvorpå man kan hænge, folde og stryge tøj. Tag også gerne rum i skabene til nyvasket og u-strøget tøj med i planlægningen, så slipper du for store bunker på arbejdsbordet.

Purmo Nevis i vaskerumsindretning

Nevis er en helt ny, minimalistisk håndklædetørrer som egner sig fint til projekter. Håndklædetørreren er forkromet og sammen med de medfølgende forkromede vægbeslag giver den ekstra glans til baderummet. Den store afstand mellem rørene og vægbeslagenes placering giver god plads til flere og store håndklæder. Håndklædetørreren er nem at rengøre grundet den store afstand mellem rørerne. En pæn rørføring muliggøres takket være Purmos et-rørsventil. Man kan vælge mellem en helt elektrisk model eller en mixet version, hvor elpatronen fungerer som ekstra tilbehør til den vandbårne version.

Driftstryk max 8 bar. 1/2” indvendigt gevind for tilslutning. Håndklædetørreren er CE-mærket og er omfattet af 10 års garanti.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply