Blogsamarbejde

Blogsamarbejde

For at nå ud til endnu flere indretnings- og varmeinteresserede mennesker samarbejder Purmo med bloggere og Instagram-profiler. Radiatorer og andre varmeløsninger opfylder en vigtig funktion i hjemmet, og alt for ofte overlades beslutningen om dette til en udefrakommende. Men nu skal der laves om på det!

Purmo ønsker at øge folks viden om radiatorer og andre varmeløsninger og søger derfor interessante samarbejdspartnere, der skriver om indretning, husbyggeri, renovering eller energibesparelser. Skulle du være utilfreds med vores produkter, er det ikke til vores fordel, MEN det giver os samtidig en chance for at forbedre vores produkter og vores service.

Et blogsamarbejde kan se ud på forskellig vis

Du kan for eksempel installere nogle af vores produkter i dit hjem, teste dem og fortælle om dem i din blog, eller du kan bruge produkterne som gevinst i en konkurrence.

Betingelser

ALDER: Mindst 18 år

KONKURRENCE:

  • Purmo afgør produkternes værdi
  • Eventuel gevinstafgift betales af bloggeren
  • Installation er ikke inkluderet
  • Rettig Varme ApS står for leveringen til et valgfrit sted i Danmark
  • Der kræves mindst to indlæg om konkurrencen på blog/sociale medier

PRODUKTTEST:

  • Billede af installationen sendes til godkendelse hos Purmo.
  • Dimensionering og installation er ikke inkluderet. Det er ofte nødvendigt med hjælp fra en ekstern elinstallatør, VVS-mand eller VVS-konsulent.
  • Rettig Varme ApS står for leveringen til et valgfrit sted i Danmark.
  • Der kræves mindst to indlæg om konkurrencen på blog/sociale medier. Skal offentliggøres senest fire uger efter leveringen, eller så snart produktet er blevet installeret. Billeder sendes til godkendelse hos Purmo, så vi kan se, at installationen er korrekt udført og ikke giver et forkert indtryk.

Kontakt os om blogsamarbejde

Hvad enten du har din egen spændende ide, vil teste vores produkter eller vil bruge dem i konkurrencer, er du velkommen til at kontakte os! Besøg gerne www.purmo.dk for mere info om vandbårne løsninger. Her på cleverheating.dk kan du læse mere om smarte varmeløsninger. Send venligst dine information per e-mail til adressen: [email protected] eller via den nedenstående formular.

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply