Ny lavtemperaturradiator Belize E2

Ny lavtemperaturradiator Belize E2

Nordens første ultra effektive lavtemperaturradiator drevet af E2-teknologi, er nu også tilgængelig til private hjem. Belize E2 er særligt velegnet, hvis man ønsker en højere effekt af radiatoren i et lavtemperatursystem.

Den nye lavtemperaturradiator med blæser, Belize E2, er specielt designet til at arbejde med lavtemperatursystem* og stor effekt. Den innovative E2-teknologi bruges til automatisk at skifte mellem en statisk og en dynamisk funktion i en integreret opvarmningsløsning. Statisk funktion betyder, at Belize E2 fungerer som en traditionel radiator, mens E2-teknologi sikrer, at den interne ventilator aktiveres, når det er nødvendigt.

Belize E2 bruger mindre energi og skaber samtidig et godt indeklima med både strålingsvarme og blæserdrevet varme. Radiatoren skifter automatisk mellem de forskellige funktioner og giver varme hurtigt, når det er nødvendigt. De indbyggede blæsere kører lydløst og øger radiatorens ydelse med op til 50 procent, og ved brug af boost funktionen op til 80 procent. En perfekt løsning til villaer, nybyggeri og et oplagt valg i forbindelse med renovering. E2 er en moderne varmeløsning til lavtemperatursystem i et kompakt og stilfuldt design.

Lavtemperaturradiator med E2-teknologi

  • Indbygget ventilator, som genererer ekstra varme.
  • Blæserne starter automatisk, når radiatoreffekten ikke er tilstrækkelig.
  • Varmer selv større områder hurtigt op.
  • Varmer også ved lavtemperatursystem, hvilket gør den ideel i kombination med gulvvarme og varmepumpe.
  • Kompakt og let at placere: radiatoren er klar til installation.
  • Velegnet til parcelhuse, mødelokaler, festsale etc.

* Et lavtemperatursystem er et varmesystem, hvor radiatorer er tilpasset til lavere fremløbstemperatur (max. 55 grader). Disse opvarmningssystemer er særligt egnede til varmepumpedrift.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply