Designerradiator i rustfri stål – intet behov for element beskyttelse

Designerradiator i rustfri stål – intet behov for element beskyttelse

Nutidens trends indenfor boligindretning går i retning af at skabe hjem med individuelle og personlige løsninger. Vi kan ikke se hvorfor radiatorer og andre varmeprodukter skal have en underordnet rolle i hjemmet. Derfor tilbyder vi også produkter som tilgodeser alles smag og behov indenfor varme. Produkter som passer til din personlighed og matcher din indretning, ikke bare med hensyn til teknik og funktion, men også i form at stil og farver. Vidste du for eksempel at der findes designerradiatorer i rustfri stål? En stilet designerradiator behøver virkelig ikke at blive gemt bag en radiatorskjuler

Lodrette varmeløsninger

Lodrette radiatorer er som oftest ikke bare funktionelle, de er også designede med stor vægt på det æstetiske. Hvilken model man vælger afhænger af ens smag selvfølgelig, men man bør også tage hensyn til hvor radiatoren skal installeres og til sit budget. Hvis den lodrette radiator skal hænge på en fremtrædende plads, for eksempel i stuen, kunne man vælge en dekorativ model som Purmo Kos V eller Purmo Faro V. De findes i mere end 70 RAL-farver, også i metalliske farver, i rustfri stål og i farver med struktur. Derfor kan man foruden at udnytte hvert et lille areal også opnå en anderledes indretningseffekt. En lodret radiator kan monteres med en håndklædestang så man let kan tørre håndklæder i køkkenet eller børnenes vanter i entreen.

Kos V

Den dekorative radiator Kos V er kendetegnet af et minimalistisk design med et helt glat frontpanel, let buede sider og rene linjer. Et godt valg er modellen med ”rustfri overflade”, det vil sige rustfrit stål, som matcher moderne interiør perfekt i for eksempel moderne penthouse lejligheder.

Purmo-KosV-Kitchen-shadow

Modell: KOV 21
Højde: 1800, 1950, 2100 mm

Bredde: 300, 450, 600, 750 mm
Overflade: RAL 9016 hvid, øvrige RAL farver og metalliske farver findes. Delv INOX rustfri stål.
Cirkapris fra 3495 DKK

Faro V

Den lodrette radiator Faro sætter et specielt præg på en mere klassisk indretning, og passer til dem som foretrækker en unik salon lignende stil. Frontpanelet på denne radiator er designet med flotte riller som gør hele konstruktionen lettere og mere elegant. Den er meget smart i intense farver som kontrast til væggens farve. Modellen Faro i rustfri version sætter et moderne præg på enhver indretningsstil.

PR_FaroV_000034

Modell: FAV 21
Højde: 1800, 1950, 2100 mm
Bredde: 300, 450, 600, 750 mm
Overfladebehandling: RAL 9016 hvid, der finds også øvrige RAL farver og metallic farver. Også INOX rustfri stål.
Cirkapris fra 3575 DKK.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply