Inspirerende indretning med håndklædetørrer

Inspirerende indretning med håndklædetørrer

Der er mere fokus på inspirerende indretning og godt indeklima overalt i hjemmet – selv i badeværelset. Håndklædetørrere findes i mange forskellige former og størrelser, og de spreder en skøn varme i hele badeværelset takket være deres høje varmeafgivelse.

Alle Purmos håndklædetørrere gennemgår dobbelt overfladebehandling for at kunne modstå fugt, og flere modeller afgiver tilstrækkelig med varme til at opvarme hele badeværelset. Uanset om man foretrækker håndklædetørrere i moderne eller klassisk design, bidrager de til et bedre indeklima og en følelse af luksus fra morgen til aften.

Inspirerende indretning med designradiatorer

Håndklædetørrere er bare én af måderne til at finde den rette vej til bedre opvarmning. Ret beset burde vi gå fra grå og kedelige varmeløsninger og i stedet følge tendensen med disse. I det seneste årti har gulvvarme taget meget fokus fra radiatorer, og ganske vist er gulvvarme et fremragende valg i mange situationer. Men det er ikke den eneste løsning. Radiatorer er stadig den bedst kendte, mest afprøvede og mest anvendte varmeløsning i verden.

Man hører ofte, at radiatorer er grimme og fylder. Der findes ganske vist grimme radiatorer, men der findes endnu flere triste rørlægninger. Tiden er kommet for, at slutbrugeren begynder at give sin mening om hvilken varmeløsning, og i sidste ende hvilken radiator, de ønsker at anvende. Det handler ikke bare om hvilken radiator, der findes på grossistens hylde og om at finde den rette temperatur og effekt. Lige så vigtig er æstetikken, funktionen og kvaliteten samt farven for en inspirerende indretning. Overvej, hvilken radiator der installeres. Lad det ikke være en praktisk beslutning. En radiator fra Purmo kommer med 10 års garanti, og den holder ofte betydeligt længere. Gør valget til dit eget.

Delta fra Purmo.
Inspiration og inspirerende indretning med sektionsradiator Delta fra Purmo.

 

Inspirerende indretning med Purmo eller TP Ramo passer fint ind som radiatorer i badeværelser.
Purmo Plan passer fint ind som radiatorer i badeværelset.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply