Den seneste trend: Radiatorer i moderne kobber farve

Den seneste trend: Radiatorer i moderne kobber farve

At radiatorer anses for at være indlysende at fremhæve i stedet for at skjule dem, hersker der ikke længere nogen tvivl om. Nu tager Purmo, som længe har fremstillet designradiatorer, yderligere et skridt med overflader i blank rosé og kobber.

I 90’erne gjorde vi alt for at skjule det, som man anså for grimt i hjemmet. Rør blev skjult bag gipsvægge, elkabler blev fræset ind i væggen, og varmen havnede under gulvet eller bag radiatorskjulere. I dag blæser der helt andre vinde. For den indretningsinteresserede har alt i hjemmet nemlig en mening og opfylder altså også en æstetisk funktion.

Når det kommer til radiatorer fra Purmo, ser vi f.eks. håndklædetørrer til køkken og badeværelse i et design, som kan løfte hele rummet. Og der findes radiatorer, som både kan placeres traditionelt under vinduet for at forhindre kold luft, og lodret som en spændende løsning, hvis vægpladsen er begrænset. En vertikal radiator har også en anden fordel: Varmen stråler ud og rammer dig på hele kroppen.

Inden for segmentet af vertikale radiatorer i høj kvalitet vises helt fantastiske overflader i rosé og kobber. Farverne understreger det rå, afskallede og industriinspirerede og fremhæver hjemmets karakter endnu mere.

Designet på Faro V gør, at du med fordel kan placere den i rum, hvor du vil skabe højde – og naturligvis for at fremhæve det, som der nu ikke længere er nogen som helst anledning til at skjule!
Designet på Faro V gør, at du med fordel kan placere den i rum, hvor du vil skabe højde – og naturligvis for at fremhæve det, som der nu ikke længere er nogen som helst anledning til at skjule!

Radiatorerne hedder Faro V og Paros V. Faro V signalerer med sine lige linjer og sit minimalistiske udtryk en tydelig æstetik. Faro-sortimentet har en profileret front, som fremhæver de opadstræbende linjer, mens de rundede sideplader giver den et rent udseende fra alle vinkler. Kendetegnende for den væghængte Paros V er en plan front og de bløde, rundede kanter.

Faro V – fås i højder fra 1 800–2 100 mm og i bredder fra 300–750 mm. Vejl. udsalgspris fra ca. 4 500 kr. i hvid standardfarve.

Paros V – fås i højder fra 1 800–1 950 mm og i bredder fra 530–705 mm. Vejl. udsalgspris fra ca. 4 850 kr. i hvid standardfarve.

Vælg blandt 72 forskellige nuancer til hver enkelt radiator. Farvetillæg +20 %. Radiatorerne kan også specialmales i andre far- ver efter ønske, f.eks. kobber eller rosé, mod et yderligere farvetillæg.

Se Purmo forhandlere >>

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply