Hvid håndklædetørrer i elegant design

Hvid håndklædetørrer i elegant design

En hvid håndklædetørrer giver en lys og frisk effekt i badeværelset. Det bliver mere og mere almindeligt, at udskifte en radiator med en håndklædetørrer i badeværelset. Håndklædetørreren er mere praktisk til tørring af tøj og håndklæder, og i større format rækker effekten også til at opvarme badeværelset.

Apolima – hvid håndklædetørrer med plads til mange håndklæder

Det stilfulde design fra Apolima er en fryd for øjet i et hvilket som helst rum. Apolima er udformet til at tørre håndklæderne optimalt. Det niveauopdelte design giver plads til mange håndklæder, og er med til at holde rummet ordentligt og ryddeligt.

HØJDE
830, 1130, 1430, 1730 mm
LÆNGDE
500, 650, 800 mm
FARVE
Hvid RAL 9016. 71 forskellige farver som tilvalg.

Leros – Hvid håndklædetørrer i klassisk design

Med sit klassiske design og runde symmetriske rør med pladeformede ender giver Leros et roligt og harmonisk indtryk. Rørene er anbragt med 50 mm mellemrum, så der er plads til flere håndklæder. Leros leveres i lakerede farver, og giver op til 35 % mere varmeafgivelse. Leros kan nemt erstatte radiatoren i et mindre badeværelse.

HØJDE
1124 eller 1812 mm
BREDDE
600 mm
FARVE
Hvid RAL 9016. 71 forskellige farver som tilvalg.

Hvid håndklædetørrer Leros i elegant design

Topkvalitet er af højeste kvalitet for Purmo

Purmos radiatorer og håndklædetørrere overfladebehandles fem gange for at opnå en holdbar overflade og en finish af høj kvalitet.

  • Først affedtes radiatorerne alkalisk.
  • Herefter følger behandling med fosfat for at modstå rust og korrosion.
  • En kataforetisk rustbeskyttelsesbehandling giver en endnu bedre beskyttelse imod korrosion, præcis som en yderligere overfladebehandling.
  • Efter den omhyggelige overfladebehandling med grundfarve pulvermales radiatoren; blank hvid RAL 9016 er standard.
  • Til slut anbringes radiatoren i en uge til hærdning ved 200 °C, hvilket giver et perfekt resultat.

En radiator fra Purmo modstår ridser og korrosion i mange år. Det kan også være godt at vide, at fremstillingen sker i overensstemmelse med ISO 9001 og ISO 14001 og i henhold til de mest miljøvenlige metoder, der findes. Radiatoren er fremstillet til at holde.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply