Designer håndklædetørreren Leros – fuldendt geometri

Designer håndklædetørreren Leros – fuldendt geometri

Den vandbaserede designer håndklædetørreren Leros har jævnt fordelte horisontale pinde i forskellige trin med store mellemrum, smart fæstnede vertikale rør og et roligt harmonisk indtryk. De horisontale trinpinde med lige rørender strækker sig ud over de vertikale rør. Det virker næsten som om de svæver vægtløst foran væggen.

I køkken, badeværelse eller stue – Leros passer ind i alle miljøer. Den findes i bredden 600 mm og højderne 1200 eller 1800 mm.

Med 30 mm rørdiameter giver designer håndklædetørreren Leros en behagelig strålevarme. De 50 mm høje mellemrum imellem trinpindene er super bekvemme. Håndklæder kan let hænges op og tages ned, og mange håndklæder kan tørres på en gang. Desuden er alle overflader og fittings lettilgængelige og derfor lette at rengøre – takket være afstandene mellem horisontale og vertikale rør. Hvis det centrale varmesystem er lukket eller helt og holdent utilgængeligt, kan Leros forbedres med en elpatron allerede når du bestiller den. Varme og tørre håndklæder også om sommeren er hverdagsluksus.

P_Leros_Detail1_DE_130123

Designer håndklædetørreren Leros – Farver

Rubinrød i køkkenet, honningfarvet i badeværelset eller kapriblå i stuen: designer håndklædetørreren Leros findes i mange forskellige farver, og kan derfor integreres i alle rum eller hvorfor ikke fungere som en kontrastfarve. Designertørreren levers med rust- og slagresistent standard i hvid (RAL 9016). Ved specialbestilling fås Leros i over 70 RAL-farver eller metallisk finish.

P_Leros_Black-is-Back_3_DE_140220

At Leros leveres i en lakeret farve og ikke som forkromet, gør at du kan få op til 35 % mere varmeafgivelse – både stråle- og konvektionsvarme. I et mindre badeværelse kan du ganske let udskifte en eksisterende radiator med Leros.

Driftstryk maks 10 bar. Ikke til vandhanesystem. 1/2” indvendig skruegang.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply