Moderne indredning med designerradiatorer

Moderne indredning med designerradiatorer

En radiator må gerne være synlig i moderne indredning. Vandbaserede radiatorer er verdens bedt kendte og mest benyttede varmeløsning. Til trods for det glemmes radiatoren ofte ved renovering og indretning. Hvorfor undgå en så vigtig del af indretningen? Måske er det fordi vi leverandører har været for dårlige til at fremhæve radiatorernes fordele? Mange mennesker, især dem som bygger nyt, synes at gulvvarme er den bedste og eneste løsning. Gulvvarme er rigtigt godt, og en vigtig del af Purmos produktportefølje, men nu synes vi det er tid til at fremhæve radiatorernes fordele som en vigtig indretningsdetalje.

Lodrette radiatorer i design kan benyttes på mange måder i moderne indretning. I et badeværelse er pladsen ofte begrænset. På en smal væg kan man let placere en smart glat radiator, som for eksempel Tinos. Tinos kan forsynes med en håndklædetørrer som tilbehør. En lodret radiator giver rigelig med strålevarme til hele kroppen. Du fornemmer det bedst på den bare hud. Tinos kan kombineres med gulvvarme i større badeværelser, men fungerer også helt fint alene i et badeværelse. Benyt en kontrastfarve hvis du vil fremhæve radiatoren. Tinos i hvid RAL 9016 matcher badeværelsets øvrige detaljer på en turkis væg. Leg gerne med farverne!

Moderne indredning med diskrete designerradiatorer

Samme Tinos radiator kan også være meget diskret på en hvid væg. Den synes lille, men forstyrrer heller ikke øjet som hvis man satte den som en traditionel vandret radiator i en stue uden vindue. I moderne indretning ser man ofte store vinduesløsninger og terrassedøre som fylder hele vægarealet. Skal man installere gulvvarme ved en sådan renovering? Nej. Radiatorens bedste placering er naturligvis under vinduet fordi den kan forhindre træk, men den kan også placeres lodret ved siden af vinduet om nødvendigt. I dette tilfælde er nytænkningen at placere radiatoren lodret i stedet for vandret.

Moderne indretning med Tinos

Tinos rene, tydelige linjer giver en markant æstetisk og attraktiv følelse. Med et elegant frontpanel som omfatter det allernyeste indenfor varmeteknik giver Tinos et udtryk i dit hjem uden at være overdrevet udsmykning. Tinos har rette hjørner, hvilket bidrager til dens fede formsprog.

  • Ideel til begrænsede vægflader
  • Mere end 70 RAL farver, også metallic og mat
  • Stort udvalg af størrelser og mål
  • Kort leveringstid
  • Passer til lavtemperatursystemer
  • 10 års garanti

 

Purmo-vardagsrum-Tinos-modern

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply