El-håndklædetørrer – Vælg el-håndklædetørrer eller vanddrevet?

El-håndklædetørrer – Vælg el-håndklædetørrer eller vanddrevet?

Elektrisk håndklædetørrer eller vanbåren?

El-håndklædetørrer eller vanddrevet er et spørgsmål, mange stiller sig selv. At man har brug for en håndklædetørrer, er mere eller mindre en selvfølgelighed, hvis pladsen eller budgettet tillader det. En håndklædetørrer holder håndklæderne rene og friske, og mindsker mulighederne for, at fugt og bakterier samles i håndklæderne. Når håndklæderne tørrer hurtigt efter brug, holdes de friske og lugtfri i længere tid. Det er også skønt, at svøbe sig ind i et opvarmet håndklæde, og man kan selvfølgelig tørre mange andre ting på håndklædetørreren.

I hjemmet har jeg fire forskellige tørrere – en elektrisk håndklædetørrer, to vandbårne, og én som er tilpasset til el med et el-stik men som hovedsageligt står på koldt. El-håndklædetørreren er den, som anvendes mest. Den er varm sommer og vinter, og har en varm overflade, så der er plads til hele familiens håndklæder på den. Den er af mærket Flores C CH, og forsynet med en el-patron. Den er blevet brugt dagligt gennem mere end ti år, Det forkromede ydre bevirker, at tørreren afgiver mindre varme end en lakeret, men det har ingen praktisk betydning, da badeværelset opvarmes med el-gulvarme.
De to vandbårne tørrere blev installeret under renovering af hjemmets to badeværelser. Standard panelradiatorerne røg ud, og i stedet for installerede vi Leros med midterkobling i henholdsvis sort og hvidt. De sørger for opvarmningen af badeværelserne, og fungerer også som varmere, når centralvarmesystemet er slået til. Hele året rundt hænger håndklæderne på Leros-tørrerne, som fungerer som håndklædetørrere. Børnene hænger deres håndklæder i deres egen højde.

El-håndklædetørrer Purmo Leros
Trin af lige rørender strækker sig udfra de lodrette rør. Det ser næsten ud som om, at de svæver vægtløst foran væggen.

 

Vi installerede den fjerde tørrer for fem år siden i gæstehuset ude i haven. Den fungerer som håndklædetørrer, og er af mærket Linosa med rustfri stålrammer rundt om den hvide konstruktion. At den ikke er tilkoblet hele tiden, skyldes først og fremmest, at varmen er sænket i gæstehuset de perioder af året, hvor det står tomt.

El-håndklædetørrer Purmo Linosa findes med profiler både i rustfrit stål og wenge.
Purmo Linosa findes med profiler både i rustfrit stål og wenge.

 

//Mia 
Content creator hos Cleverheating

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply