Smuk og stilren håndklædetørrer i sort

Smuk og stilren håndklædetørrer i sort

Sorte indslag har allerede været vældigt populære et stykke tid inden for indretning. Leros er en håndklædetørrer i sort, som holder håndklæderne tørre, varme og friske. Leros har jævnt balancerede rørender med generøse mellemrum og smukt fastsvejsede vertikale rør. De lige rørender strækker sig ud over de vertikale rør. Det ser nærmest ud som om, at de svæver vægtløst ud fra væggen.

I køkkenet, badeværelset eller afslapningsrummet – Leros passer ind i alle omgivelser, og findes i bredden 600 mm og højderne 1200 eller 1800 mm. Med 30 mm rørdiameter giver Leros en behagelig strålingsvarme, og de 50 mm høje mellemrum mellem rørenderne giver bekvemmelighed: Håndklæder kan nemt hænges op og fjernes. Derudover er alle ydre dele og rørsamlinger lettilgængelige og derfor nemme at rengøre.

Håndklædetørrer i sort eller 70 andre farver

Håndklædetørrer i sort eller rubinrødt i køkkenet, honningfarvet i badeværelset eller capriblå i afslapningsrummet: Leros findes i mange forskellige farver, og kan derfor integreres i alle rum, eller hvorfor ikke lade det fungere som et kontrastfuldt farveklik. Designtørreren leveres med rustfri og slidstærk pulverlakering i standardhvid (RAL 9016). Ved specialbestilling fås Leros i mere end 70 farver eller metallisk finish.

At Leros leveres i en lakeret farve og ikke som forkromet, gør at du kan få op til 35 % mere varmeafgivelse for både strålings- og konvektionsvarme. I et mindre badeværelse kan du ganske enkelt udskifte en eksisterende radiator med Leros.

Vidste du at også de øvrige håndklædetørrere i Purmos sortiment kan fås i sort? Kontakt din forhandler >>

Leros er en håndklædetørrer i sort
Rørenderne strækker sig udover de vertikale rør, og ser næsten ud som om, de svæver vægtløst udfra væggen.
Purmo Leros purmo håndklædetørr i sort
Badeværelsesinspiration med Leros i Black Textured 9305.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply