Renover badeværelset og installer gulvvarme

Renover badeværelset og installer gulvvarme

Når man planlægger at renovere badeværelset, tænker man ofte først på gulvvarme. Den bedste plads til gulvvarme er lige netop i vådrum, hvor den både sørger for at holde gulvarealet tørt og fri for fugt.

Til badeværelser findes specielle løsninger af gulvvarme, f.eks. Purmo LS, som kun føjer 20 mm til højden. LS gulvvarmesystemet fungerer sammen med en mini mix pump.

Det man skal tænke på, er, at Purmos LS-system bygger på, at man bruger skinner ved installationen, og da er det vigtigt med det rette underlag. Celleplast fungerer udmærket, men det virker ikke med rillede spånplader.

De fleste ældre badeværelser har en lille radiator installeret på væggen. Det er også muligt at vælge en håndklædetørrer med central vandtilslutning i stedet for en radiator, hvis man vil have et praktisk sted at tørre håndklæder. Tænk gerne på at en krombelagt håndklædetørrer afgiver betydeligt mindre varme end en lakeret. Dette kan være en fordel, såfremt man vil øge gulvvarmen for at få varmere fliser og ikke behøver nogen ekstra varme fra tørreren, men kun vil bruge den til at tørre håndklæder på. Som tilbehør findes Tempo VT, som man kan kombinere med håndklædetørreren. Med TempCo VT-tilslutningsblokken kan du nu nemt, og til en overskuelig pris, integrere et gulvvarmekredsløb i et eksisterende radiatorvarmesystem. Takket være TempCo VT tilpasser du nemt temperaturen, da reguleringen af begge systemer sker med kun én ventil. Vær opmærksom på, at TempCo VT kun er egnet til 2-rørsystem.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply