Farve i soveværelset

Farve i soveværelset

Farven i soveværelset kan ha stor betydning for vores søvn, og for at vi kan finde ro. Grønt giver energi, mens blåt og gråt er beroligende. Naturlige, pudrede og lyse matte toner af rosa, blå og lilla passer fint til soveværelset og har en beroligende virkning. Soveværelset skal helst ikke indrettes i for stærke farver, da de gør det svært at stresse af. Derimod kan små detaljer i rød forstærke passionen.

dova-farger

Soveværelset skal være en afstressende zone, uden kontormateriale, ringbind og unødvendige elektroniske ting, såsom fjernsyn og computere, som kræver opmærksomhed og skaber stress. Tilføj i stedet ting, som gør rummet hyggeligt – gerne bløde tekstiler i flotte farver og dæmpet belysning. Soveværelset skal være det mest rolige rum i hjemmet, og kan med fordel indrettes med ting, der fremmer tosomheden. Sengen skal helst have en sengegavl og ens natborde og lamper.

 

Smuk farve i soveværelset

 

Farven i soveværelset med Purmo-KosV
Faro V fra Purmo passer perfekt ind i et klassisk soveværelse med naturligt farvevalg.

Matte farver med lidt sort gør, at vi ikke bliver trætte af dem så hurtigt. Den samme farvetone i soveværelset kan findes på puder, tæpper, gardiner og andre tekstiler, men også på vægge og gulve. Tænk på, at du også kan have en radiator i samme farvetone som den øvrige indretning. Eller hvad med en pastelrosa Delta-radiator i f.eks. børneværelset?

 

En Delta-radiator i pastelrosa, RAL 3015 Light pink, vil være en flot detalje i indretningen.
En Delta-radiator i pastelrosa, RAL 3015 Light pink, vil være en flot detalje i indretningen.

 

Læs mere om temperatur i soveværelset >>

Læs mere om indretning af soveværelset >>

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply