Tip til indretning af soveværelset

Tip til indretning af soveværelset

Når man tænker på tip til indretning af soveværelset, er det vigtigt at huske på, at soveværelset er et sted, der skal være komfortabelt, og hvor man kobler fra. Temperaturen i soveværelset bør være ca. to grader lavere end i resten af hjemmet – den optimale temperatur for en god søvn er 18 °C.

Et egnet klima, dvs. den rette temperatur og tilstrækkelig luftfugtighed påvirker trivslen og er forudsætninger for ordentlig hvile i nattens løb.

Tip til indretning af soveværelset – radiatorer

Et vigtigt aspekt ved indretning af soveværelset er placeringen af radiatorer, helst under vinduet (horisontale designradiatorer) eller ved siden af glaspartier (vertikale designradiatorer). Det er værd at planlægge udformningen af varmeløsningerne for soveværelset på et tidligt tidspunkt, så radiatoren ikke står for tæt på sengen eller blokerer skabsdøre eller døre. Lad dig inspirere af udvalget af vandbårne radiatorer fra Purmo.

Purmo Plan i hvidt interiør hvid indretning af soveværelset
Purmo Plan i hvidt interiør

Tip til indretning af soveværelse – gulvvarme

Hvis du beslutter dig for at installere gulvvarme i soveværelset, bør du vælge en gulvbelægning af sten, keramiske fliser eller laminat, som leder varmen effektiv, for at opretholde en behagelig temperatur i soveværelset. Hvis du planlægger gulvvarme i soveværelset, husk at vælge en seng med ben.

En individuel styring af temperaturen tilpasser soveværelsets temperatur til brugernes daglige livscyklus. Udover den største komfort genererer individuel styring også store besparelser, da den reducerer temperaturen, når rummet ikke er i brug. Besparelserne når ned til 50 % i sammenligning med systemer uden nogen styring og 20-30 % i sammenligning med systemer med en fælles temperatursensor til hele bygningen, hvilket er værd at tage i betragtning ved indretning af soveværelset. Kontakt en forhandler for at få flere informationer.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply