Hvorfor designerradiatorer?

Hvorfor designerradiatorer?

Hidtil er radiatorer blevet betragtet som en nødvendighed i ethvert hjem, men de skulle være så lidt synlige som muligt. Denne holdning har vi haft alt for længe. Radiatorer er ikke bare anordninger til at forsyne os med et varmt og rart indeklima året rundt. Det handler i lige så høj grad om at udvikle løsninger som udgør en integreret del af indretningen. Derfor har vi taget initiativ til at gennemføre et holdningsskift. Vi har skabt designerradiatorer som ikke bare giver komfort i hjemmet, men også bidrager til den stil og atmosfære du ønsker at skabe i dit hjem.

Flere valgmuligheder

I dag går trenden i retning af at skabe et hjem med individuelle og personlige løsninger. Der er ingen regel om at radiatorer og andre varmekilder skal nedtones og skjules i hjemmet. Der er varmekilder, som tilgodeser forskellige smag og behov. Vi har produkter som passer til din personlige stil og matcher din indretning, ikke bare med tanke på teknik og funktion, men også i form af stil og farve.

Lodrette designerradiatorer

Lodrette designerradiatorer er designet med tanke på æstetikken. Hvilken model du vælger afhænger selvfølgelig af smag, men man bør også tage hensyn til faktorer som hvor de skal indrettes henne og hvilket budget man arbejder med. Hvis den lodrette radiator skal placeres på en fremtrædende plads i et rum, hvor man opholder sig meget til daglig kunne man vælge en dekorativ model som Purmo Kos V eller Purmo Faro V. De findes i over 70 forskellige farver. Derfor kan man udover at udnytte hver en flade også opnå en usædvanlig effekt i sin indretning. De lodrette designerradiatorer passer fint ved siden af store vinduespartier eller hvor der er lidt lodret vægplads.

Kos-V_C

Designerradiatoren Kos er kendetegnet ved et minimalistisk design med et helt glat frontpanel, let buede sider og rene linjer. Et godt valg er modellen med ”rustfri overflade”, det vil sige rustfrit stål som matcher indretningen i moderne køkkener, hvor der findes meget rustfrit stål i de hårde hvidevarer perfekt. Den lodrette radiator Faro sætter et specielt præg på en mere klassisk indretning, og passer til dem som ønsker en mere elegant stil. Frontpanelet på denne radiator er rillet og giver et lettere udtryk. Den virkelig smart i stærke farver, som en kontrast til vægfarven. Modellen Faro i rustfri model giver et mere moderne udtryk i din indretningsstil. Er budgettet lidt mindre kan du vælge en standard Purmo Lodret i en farve efter dit ønske.

Purmo Tinos

Hvis du vil læse flere artikler kan du følge os på Facebook

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply