Elegant indretning med radiatorer

Elegant indretning med radiatorer

En elegant indretning kommer ikke af sig selv. Kristin Erséus har udarbejdet en soveværelsesradiator indenfor rammerne af #purmoart, som når et højdepunkt på Mall of Scandinavia i Stockholm fra den 16. -18.9. Her præsenteres tre radiatorer – tre kunstværker planlagt og malet af fire kunstnere.

– Jeg har aldrig tænkt så meget på varmeelementer, som jeg gjorde under denne proces siger Kristin. – Det er blevet til en hel del refleksion. Og mange idéer har taget form i mit hoved.

– Jeg er en temmelig kuldskær person, så varmeelementet er jo ekstra vigtigt for mig i de kolde vintermåneder. Derimod har jeg aldrig tidligere tænkt på dem som indretningsdetaljer, som også kan være elegante eller funktionelle på andre måder. Det har for det meste bare været en nødvendighed. Jeg synes det er sjovt, at der findes et firma, som har valgt at fremhæve elementer på denne måde! Siger Kristin.

For Purmo har dette samarbejde givet nye indsigter i, hvordan designere ser på radiatorer, og hvilke muligheder der findes, hvor radiatoren ses som en del af personlig og elegant indretning.

Gå ikke glip af Kristins radiator på Mall of Scandinavia i Stockholm, den 16.-18. september 2016. Velkommen!

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply