Flot håndklædetørrer i krom

Flot håndklædetørrer i krom

Din badeværelsesradiator skal selvfølgelig komplettere dit badeværelse og indretningen af dit hjem. Den kan også være en detalje i sin egen ret, en kilde til luksuriøst varme håndklæder og et udtryk for din egen unikke stil.

Flores Chrome er en flot håndklædetørrer i krom, som med sine afrundede rør kombinerer elegance og ynde i et charmefyldt klassisk design. Flores CH er en model med lige linjer og har kun brug for meget lidt dybde. Flores C CH har afrundede horisontale rør, som giver mere plads til håndklæderne. Håndklædetørreren leveres med tilbehør, som hjælper dig med at få det meste ud af dit badeværelse, og det med stil. Flores CH og Flores C CH er vandbårne håndklædetørrere, men de kan også udstyres med en el-patron. El-patronen fungerer enten med en fast installation eller en stikkontakt. Man kan vælge mellem en helt elektrisk version eller en blandet version, hvor el-patronen fungerer som ekstratilbehør til den vandbårne version. Alle elinstallationer bør udføres af en godkendt el-installatør.

Flot håndklædetørrer i krom - Purmo Flores
Flot håndklædetørrer i krom – Purmo Flores

Purmo-handdukstork-Flores-C-Chrome-02

Flores CM CH har en midtertilslutning og kan med fordel tilsluttes direkte til gulvarmen ved hjælp af Purmos TempCo-ventil. Alle Flores CH-modeller er flot forkromede og giver ekstra glans i badeværelset. En rigtig dejlig varmekilde.

Flores Chrome                       

HØJDE: 770, 1150, 1430 mm
BREDDE: 500, 600 mm
FARVE: Krom

Find Purmo forhandler >>

 

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply