Hvordan man vælger den rigtige varme til badeværelset

Hvordan man vælger den rigtige varme til badeværelset

Det vigtigste rum at holde varmt er badeværelset hvor vi tager brusebad og forbereder os på dagen. Det er også stedet til refleksion imens man tager et langt afkoblende bad efter en lang arbejdsdag. Det ganske enkelt stedet hvor komfort er et absolut must. Så hvordan vælger man den rigtige varme til badeværelset?

Badeværelset er et af de mest benyttede rum i alle hjem. Det benyttes dagligt, og samtidig er det det eneste rum hvor gulvet regelmæssigt udsættes for vand fra brusebad mv. sammen med kondensfugt grundet varme. Gulvvarme kan sætte en stopper for dette problem.

Gulvvarmen tørrer vandet op og giver et dejligt og tørt badeværelsesgulv. I vådrum med keramiske overflader er det normalt at supplere med komfortvarme fordi de opleves som kolde*. Hvis du er ude efter den ultimative luksus i dit badeværelse, så kombiner din gulvvarme med en elegant håndklædetørrer. En håndklædetørrer er ikke bare bare en praktisk foranstaltning, den kan også være kilde til komfort og nydelse. Hvordan den skal se ud kan være et nok så vigtigt valg at træffe.

Foretrækker du minimalistiske rene linjer eller er du mere til klassiske afrundede former? Skal håndklædetørreren installeres i et stort familiebadeværelse eller på et gæstetoilet? Håndklædetørrere er designede til at opfylde kravet om en velfungerende elegant indretningsdetalje, som foruden at give dejligt varme håndklæder også giver en behagelig varme i badeværelset. Purmos badeværelsestadiatorer er kan afhængigt af modellen også kobles til centralvarmesystemet.

Vandbaserede håndklædetørrere – Varme til badeværelset

De vandbaserede håndklædetørrere fra Purmo kan kobles direkte til et centralvarmesystem og dækker i mange tilfælde varmebehovet i hele badeværelset. En praktisk ethulsventil (PVB) muliggør både 1-rørs og 2-rørs tilkoblinger. En del vandbaserede håndklædetørrere kan også udstyres med en elpatron. Elpatronen leveres både som fast installation eller til at montere med et stik til stikkontakten. Alle elinstallationer bør udføres af en autoriseret elmontør. Man kan vælge imellem en helt elektrisk udgave eller en kombineret udgave, hvor elpatronen fungere som ekstra tilbehør til den vandbaserede udgave.

Leros

 

Gulvvarme i badeværelset?

Når man bygger huse i dag har over halvdelen af det beboede areal gulvvarme. Gulvvarme er usynligt og bekvemt for beboerne og strålevarmen giver en behagelig varmefornemmelse. Det som er standard i nybyggeri voldte tidligere problemer. Derfor giver det også problemer ved renovering og modernisering af eksisterende bygninger grundet den gulvhøjde som kræves.

 

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply