Handklædetørrere i farve

Handklædetørrere i farve

En ny håndklædetørrer giver badeværelset et nyt look. Flores fra Purmo i krom er elegant og klassisk, og den giver dig et iøjnefaldende udtryk hvis du vælger en håndklædetørrer i en farve. Uanset hvad du vælger, sørger den for at varmen og komforten i badeværelset er den allerbedste.

Vi tilbringer mange timer i badeværelset, og det er det rum hvor det oftest føles koldt hvis man har en normal indetemperatur på 20–22 °C. Derfor er den perfekte temperatur i et badeværelse 24 °C, og man får den bedste komfort med en badeværelsesradiator kombineret med gulvvarme. Imens radiatoren på badeværelset giver hurtig varme, så tørrer håndklædetørreren håndklæderne, og gulvvarme giver en behagelig varme som holder bare fødder varme og tørre på gulvet.

Purmo Flores handklædetørrere i farve

Flores er en serie af håndklædetørrere som giver en god varmekomfort samtidig med at håndklæderne tørres effektivt. Udover at radiatorerne finde i flere størrelser så fås de også både som rette og buede. Den rette variant Flores optager ganske lidt plads, så den passer også i meget små badeværelser. Hvis du har lidt mere plads kan du med fordel vælge Flores C som har et stort areal til håndklæderne.

Flores håndklædetørrer findes i 3 forskellige højder hvor de to mindste modeller er 500 mm brede. Den højeste håndklædetørrer har en bredde på 600 mm. Standardfarvere er krom (CH) eller hvid, men man kan også bestille Flores i over 200 valgfri farver. Med en spændende farve ændrer den klassiske håndklædetørrer karakter og giver et tydeligt udtryk i badeværelset. Flores i farven Pigeon Blue, som ses på billedet øverst, giver dit badeværelse karakter samtidig med at du får en behagelig temperatur med hurtig varme.
Håndklædetørrerne i Flores-serien har 10 års garanti.

Find Purmos forhandlere her >>

Flores C Chrome
Flores C Chrome er buet og giver et stort areal til håndkæderne.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply