Konvektorelementer til vandbårne varmesystemer – med og uden blæser

Konvektorelementer til vandbårne varmesystemer – med og uden blæser

Moderne arkitektur med åbne planløsninger og store vinduespartier stiller særlige krav til opvarmning. Med stadig færre vægoverflader til montering af radiatorer samt store glaspartier, der kræver varme for at forebygge kuldebroer, er konvektorelementer til vandbårne varmesystemer den optimale løsning.

Uanset om du nybygger eller renoverer, er den vandbårne konvektor Purmo Kon en meget robust varmeløsning. Kon er en slidstærk konvektor med lav byggehøjde og høj varmeafgivelse. Med henblik at opnå en elegant rørinstallation er Kon udstyret med en integreret ventilkobling, der suppleres med ventilindsats og termostat, således at der skabes et behageligt indendørsklima.

 

Skjul konvektorelementet i gulvet

Hvis du er på udkig efter en skjult løsning, anbefaler vi Aquilo – en nedsænket gulvkonvektor med eller uden blæser. Gulvintegrerede Aquilo-konvektorer er specialfremstillede til montering i gulvkanaler. Konvektoren består af en kobberløkke med aluminiumslameller, sortlakeret og monteret inden i en dobbeltsidet galvaniseret pladekanal, der også er sortlakeret indvendig. Fra oversiden beskyttes konvektoren med en tværgående eller langsgående rist fremstillet i et valgfrit materiale fra producentens udvalg, og som bestilles separat.

Der findes også Aquilo-modeller, som er suppleret med lydløse centrifugalblæsere monteret inden i kanalen ved konvektoren. Antallet afhænger af konvektorens længde og giver øget luftcirkulation, samtidigt med at der opnås en højere varmeeffekt. Blæserne drives med 12 V-motorer. Husk, at den elektriske installation af gulvintegrerede Aquilo-konvektorer skal udføres af en autoriseret elektriker i overensstemmelse med aktuelle relevante standarder og forskrifter. Hovedtilslutningen til lysnettet kan alene udføres, hvis alle tilslutninger er korrekt oprettede.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply