Stilrent med sort-hvid køkkenindretning

Stilrent med sort-hvid køkkenindretning

En minimalistisk køkkenindretning er fortsat meget populær. Nøgleordene “Less is more”, med lige linjer, få udvalgte møbler og rene overflader skaber et stramt, stilrent indtryk. Vælger man desuden sort-hvidt, bliver køkkenindretningen om muligt endnu mere tidløs. Ofte ser man skjulte, indbyggede køkkenmaskiner, helstøbte bordplader og højglansgulve i f.eks. marmor. Skab kontraster med accentfarver eller geometriske mønstre på udvalgte møbler, kakler eller tekstiler. Ønsker man et lidt varmere udtryk, kan man introducere forskellige naturmaterialer som træ, messing eller kobber. Eller hvorfor ikke installere en funktionel designradiator, som giver en dejlig komfortvarme i hele køkkenet. Alt dette er værd at overveje ved køkkenindretning.

Køkkenindretning og Designradiatorer

Køkkenet er en vigtig del af hjemmet, og der kræves en pålidelig varmekilde til at skabe en god komfort. Denne vertikale designradiator er konstrueret til at komplettere køkkenets varmebehov. Delta Twin har en blød og smidig formgivning, hvilket gør den til en funktionel og stilren indretningsdetalje. Twin kan endda udstyres med en el-patron, så den også giver komfortvarme i sommerhalvåret.

Delta er en serie af elegante designradiatorer til vandbåren varme. Disse eksklusive radiatorer karakteriseres af en spændende formgivning kombineret med optimal funktion. Delta-serien giver virkelig inspiration til køkkenindretning og er et blikfang i ethvert unikt miljø. Produkternes hovedformål er givetvis at skabe et behageligt indeklima, men de skal samtidig være attraktive og give rummet en særlig karakter. Designsortimentet er en videreudvikling af den elegante og tidløse sektionsradiator Purmo Delta, som tilbydes i et meget stort basissortiment.

Køkkenindretning og Designradiatorer
Designradiatoren Kos fås i flere farver fra stærke pastelfarver til matte strukturfarver.

 

Den glatte overflade på forsiden af den vertikale designradiator Paros fortsætter uafbrudt til de bløde linjer på sidepanelerne og hele vejen rundt. Dette opsigtsvækkende træk gør Paros uimodståelig at røre ved og er et selvfølgeligt samtaleemne til alle fester. Et valgfrit praktisk håndklædestativ i rustfrit stål tilføjer yderligere funktionalitet til denne radiators smukke form.

 

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply