Når skal man vælge væskefyldt el-radiator?

Når skal man vælge væskefyldt el-radiator?

I visse tilfælde er de andre alternativer en væskefyldt radiator langt overlegen.

Et eksempel er en i en udbygning. Den oprindelige bygning har måske et vandbaseret system, men der er behov for at trække nye rør. For at undgå dette kan man placere el-radiatore i udbygningen.

I nogle tilfælde er der ingen andre opvarmningsalternative, som for eksempel i mange sommerhuse. Det er dyrt at installere geovarme, og fjernvarme er muligvis slet ikke tilgængelig i området. At benytte biobrændsel kræver et fyr og er derfor svært at installere når først en bolig er bygget. Et fyr kræver også et vist vedligehold grundet sod. Derfor er el-radiatorer den perfekte løsning forudsat at sommerhuset har elektricitet.

Det kan også være at en bolig skal suppleres med ekstra varme på årets koldeste dage. En el-radiator er fleksibel, dvs. du får varmen hvor du vil have den, og den forbruger ikke strøm når den er slukket. Derfor er den et priseffektivt supplement til det eksisterende varmesystem.

At el-radiatoren er et godt supplement som højner komforten i passivhuse er også påvist i test gennemført og præsentere på passivhuskonferencen i Göteborg 2013.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply