Designerradiatorer i center

Designerradiatorer i center

Radiatorer er en smart investering. Du kan desuden vælge mellem et bredt udvalg af designeradiatorer som helt klart sætter sit præg på hjemmet.

Vi er mange som har vænnet os til at radiatorer ikke altid er så pæne og derfor gemmes væk bag ved møbler eller radiatorskjulere. Dette er ikke så klogt set fra en varme og effektivitets synsvinkel, og desuden er det unødvendigt. I hvert fald hvis man kigger nærmere på designerradiatorerne fra Purmo, som tilbyder et bredt sortiment af spændende og rigtig smarte radiatorer.

Kig på det rum hvor radiatoren skal placeres og overvej stilen. Hvilken type møbler er der og hvilken farvetone er vægge og møbler holdt i? Passer en traditionel radiator bedst eller kan du våge dig ud i en væghængt farvet model? Eller hvorfor ikke vælge en radiator som er integreret smart under et afsætningsbord! Der er ganske enkelt en løsning til ethvert interiør og en hver stil.

Der er flere fordele ved radiatorer, en vigtig fordel er, at de passer godt sammen med varmepumper. Velplacerede radiatorer har også den fordel at de hindrer træk for vinduerne samtidig med at de giver en skøn blød og jævn varme.

En anden vigtig faktor er at radiatorer reagerer hurtigt på varmegevinster indendøre, eksempelvis fra sollys eller brændeovn. I sammenligning med andre varmeafgivere så er der et minimalt varmetab ved radiatorer og derfor er det muligt at spare energi.
Ovenikøbet er radiatorer i princippet vedligeholdelsesfrie. De har en levetid på flere årtier og består desuden af 100 % genanvendelige dele.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply