Designmøbler gør indtryk – vandbåren opvarmning

Designmøbler gør indtryk – vandbåren opvarmning

Designmøbler er et begreb de fleste forbinder med designklassikere som Arne Jakobsens Myren, Syveren eller Ægget. Eller hvorfor ikke den nu så trendy Barcelona-lænestol, tegnet af den tyskfødte Mies van der Rohe. I dag er designmøbler nemme at få fat i til relativt lave priser. Mange af de større møbelkæder har deres egne varianter af de klassiske designmøbler. Ønsker man derimod et ægte originalmøbel, skal man søge hos antikvitetshandlere eller på auktioner. Du kan dog fortsat gøre uventede fund ude på loppemarkeder og i genbrugsbutikker. Sæt dit personlige præg på dit hjem med et designmøbel.

Aalto_Artek_chair

LÆNESTOL 41 “PAIMIO”. Designet af Alvar Aalto 1931-32. Kilde: www.artek.fi

Radiatorer som designmøbler

Delta er en serie af elegante designradiatorer til vandbåren opvarmning. En spændende formgivning kombineret med en optimal funktion karakteriserer disse eksklusive radiatorer. Delta-serien giver virkelig inspiration og fanger betragterens blik i ethvert unikt miljø. Produkternes hovedformål er givetvis at skabe et behageligt indeklima, men de skal samtidig virke attraktive og give rummet en særlig karakter. Designserien er en videreudvikling af den elegante og tidløse sektionsradiator Purmo Delta, som findes i et meget stort basissortiment.

Delta Column Bench. En horisontal bænkradiator med rene linjer og skarpe kanter. Dette er en moderne varmekilde, der passer lige så godt til en kongreshal eller et koncerthus som f.eks. til et hotel. En bænkradiator er det indlysende valg, når et udtryksfuldt produkt skal installeres i et miljø, der kræver både design og en høj varmeydelse.

Delta_Bar

Delta Bar. Det smagfulde radiatorbord har en diskret fremtoning og bliver til et naturligt samlingspunkt i f.eks. konferencecentre, caféer eller kontorer. Helt enkelt en praktisk og elegant varmekilde, som har evnen til at skabe et behageligt indeklima.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply