Vertikale radiatorer i moderne indretning

Vertikale radiatorer i moderne indretning

Modernismen er en bevægelse inden for arkitekturen, som opstod i 1920erne. Modernismen karakteriseres af en skrabet og geometrisk enkel arkitektur, fri for ornamenter, hvor det er selve formerne og konstruktionen, der står for den arkitektoniske og kunstneriske værdi. Friske, rene linjer, minimalistiske men levende, kendetegner en moderne indretning. Denne indretningsstil med glatte overflader og stilrene rum kan let accentueres med nogle af vores moderne vertikale radiatorer. Gerne kombineret med stærke farver.

Inspiration vertikale radiatorer

Kos V og Faro V er vertikale radiatorer med en helt glat front, som skaber et rent indtryk af tidløs elegance. Det smukke topgitter og de afrundede sidepaneler sørger for, at linjerne holdes rene fra alle vinkler. De fås i mange forskellige farver, og Kos V også i blankt rustfrit stål. En smukt designet håndklædetørrer af rustfrit stål fås som tilvalg. Det dristige design tjener ikke kun til at skabe en følelse af højde, præcist som andre lodrette indretningselementer, men radiatoren er også en kraftig varmekilde i rum med begrænset vægplads.

Purmo-kontor-Kos-spegel-modern-1024x683

Kos V med et spejl, der er limet på, udnytter overfladen maksimalt.

vertikale radiatorer
Faro V fra Purmo

Den glatte, blanke overflade på forsiden af den vertikale designradiator Paros fortsætter uafbrudt til de bløde linjer på sidepanelerne og hele vejen rundt. Dette opsigtsvækkende træk gør Paros uimodståelig at røre ved og er et naturligt samtaleemne til alle værelser i dit hjem. Et valgfrit praktisk håndklædestativ i rustfrit stål tilføjer ekstra funktionalitet til denne radiators smukke form.

Purmo-Kos-red-kitchen-modern-1024x683

Tinos rene og markante linjer skaber et klart æstetisk udtryk. Tinos er en dekorativ vertikal radiator i moderne design. Med en stor plan front og med lige sider, som dækker for den nyeste teknologi. Rene kanter og hjørner, lige linjer og glatte flader. Tinos er indbegrebet af design, og det tætteste vi er kommet på, hvad man kunne kalde ´strålende kunst´. Tinos er monteret bare 10 mm fra væggen og er en diskret skønhed, der kan skræddersys til at opfylde dine unikke krav til størrelse, farve og finish. Designet passer til alle rum, uanset om man er til romantik, den klassiske stil eller til stilren, moderne minimalisme. Derudover kan man vælge mellem mere end 70 farver, så du finder altid en nuance, der passer præcis til dit interiør.

Purmo Tinos

Læs mere om radiatorer i design >>

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply