Rette varme på rette sted for et behageligt indeklima

Rette varme på rette sted for et behageligt indeklima

Purmos koncept Rette varme på rette sted går ud på at tilbyde det bedst mulige kombinationsvalg af varmekilder for at skabe det mest effektive og behagelige indeklima.

Et behageligt indeklima opnås ved at vælge forskellige varmeløsninger til forskellige rum. En optimal kombination kan f. eks. være at have radiatorer under vinduerne for at mindske træk. Samtidig med at man i entre og vådrum har gulvvarme, som kan suppleres med en håndklædetørrer i badeværelset. Kombinationsvarme er nu muligt takket været Purmos koncept Rette varme på rette sted. Ved omhyggelige kombinationsvalg får man en dynamisk indetemperatur og et behageligt indeklima. Det gør at man trives godt i sin bolig. Uanset om man skal bygge nyt eller renovere sit hjem, så er det en godt ide at lægge kræfterne i at få de de forskellige varmekilder til at fungere sammen.

Vælg rette varme til rette sted

I konceptet Rette varme på rette sted indgår også hensyntagen til de personer som bor i huset. Hvor meget er man hjemme og hvilke aktiviteter man foretager sig i huset? Det kan påvirke varmegevinster og varmetab. Udover at få det varmt og skønt i sit hjem, så give Rette varme på rette sted også mulighed for æstetisk tiltalende valg. I dag findes der for eksempel mange muligheder for at vælge form, farve og størrelse på radiator, uanset om du ønker en diskret løsning eller en designer varmekilde.

Rette varme til rette sted for fagfolk

En leverandør – mange fordele. Med det store udvalg, der findes i dag, kan det være svært også for fagfolk at vælge den rette løsning. Som arkitekt eller planlægger træffer du hver dag mange beslutninger, og tidsplaner og arbejdsplaner skal overholdes. En af beslutningerne kan Purmo hjælpe dig med — nemlig valg af den leverandør, der sikrer et godt indeklima i dit projekt. Kontakt os!

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply