Fem tip om varme til husrenovering

Fem tip om varme til husrenovering

Det første svære valg ved en husrenovering er ofte, hvilket varmesystem man skal vælge: geotermisk varme, fjernvarme, luftvarme og i kombination med gulvvarme, vandbårne radiatorer eller el-radiatorer? Hvilket system man vælger, afhænger selvfølgelig af omfanget af renoveringen, isoleringsniveauet i huset, og hvor meget man er parat til at investere i et nyt varmeanlæg.

Her er der fem tip til dig, som skal lave en husrenovering

1. Overvej funktionen

En radiator er så meget mere end bare en radiator. Tænk over hvor den skal bruges. På toilettet eller badeværelset kan du med fordel installere en håndklædeholder, som genererer varme, mens det i hallen og køkkenet, hvor der er lidt vægplads, kan være bedre med en vertikal radiator. Har du store vinduespartier eller en glasterrasse, kan du bruge lave radiatorer eller konvektorer med gulvstøtte.

2. Vigtig varmekomfort

Så snart du mærker, at der er for koldt eller for varmt, kan du hurtig regulere varmen. Temperaturen i et rum, og især retningen af opvarmningen eller nedkølingen, påvirker komforten væsentlig. Også en god lufttilførsel er vigtig for vores velbefindende. Husk derfor på at få et godt styresystem til dine radiatorer. Moderne termostater holder temperaturen jævn, nøjagtig og reagerer desuden hurtigt på temperaturændringer.

3. Høj hyggefaktor!

Strålevarme fra en pejs eller brændeovn giver hyggevarme på råkolde dage og aftener. Akkumuleres varmen, får du også et reelt varmetilskud til hjemmet. Undervurder ikke hyggefaktoren!

4. Matchende farver

Tænk på din radiator som en vigtig del af indretningen. En smart varmeløsning er smuk at se på og passer naturlig ind i sine omgivelser. Purmos radiatorer findes i flere end 70 forskellige farver og udskiftes nemt af en VVS-montør. Samtidig kan du benytte lejligheden til at vælge en ny model. Vælg imellem radiatorer med flad frontvertikale radiatorer eller sektionsradiatorer.

5. Spørg opvarmningseksperten

Gør lidt mere ud af det og spørg dem, som har erfaring. Spørg varmeeksperten!

På toilettet eller i badeværelset kan du med fordel installere en ny håndklædeholder, der producerer varme. Bandai IR håndklædeholderen LVI fås i mange friske farver.
På toilettet eller i badeværelset kan du med fordel installere en ny håndklædeholder til husrenovering

 

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply