Boligindretning: Inspiration til indretning med elementer

Boligindretning: Inspiration til indretning med elementer

Boligindretning og inspiration til indretningsdetaljer ses overalt. Og det er på høje tid, at produkter til opvarmning også får den opmærksomhed, som de fortjener. Mennesker har gennem alt for lang tid haft en passiv holdning til opvarmning, og derfor bare accepteret radiatorerne i hjemmet, eller overladt beslutningen om hvad der skal monteres til andre. Det er på tide at gøre noget nyt.

Radiatorer handler om meget mere end bare varme. Vi ønsker, at alle opdager de muligheder, som findes inden for design, farve og funktion. Vi ønsker, at vores kunder og samarbejdspartnere engagerer sig i varmeløsninger, lærer mere om opvarmning, og står bag vores mission – at befri markedet for triste og grå opvarmningsprodukter. Nyd godt af det store udvalg – lad dig inspirere. Det er i sidste ende dig, som skal træffe valget – ikke din installatør. Nogen ønsker måske mere design, farve og form, mens andre synes, det er helt fint med en favorabel standardløsning. Valget er DIT.

Boligindretning – Sæt farve på tilværelsen

Purmos radiatorer er fremstillede til at sprede varme og tilføre skønhed i alle slags rum. Radiatorernes standardfarve er en diskret hvid (RAL 9016), som passer fint ind i omgivelserne. Men måske har du lyst til noget mere dristigt, noget der fremhæver din radiators form? Eller måske har du bare besluttet dig for en farvesammensætning, som kræver, at radiatoren har en bestemt farve, for at passe ind i indretningen? Så er det godt at vide, at Purmos radiatorer findes i 71 forskellige farver. Blandt dem kan du finde inspiration til din boligindretning, og de kontraster du ønsker at skabe ved hjælp af en designradiator. De fleste farver er RAL-farver, men der findes også metal- og strukturfarver.

Boligindretning inspiration med Purmo Paros
Purmo Paros er en vertikal radiator til vanddrevet varmesystem.

Farver som består

Topkvalitet er af højeste prioritet for Purmo. Derfor fremstilles alle radiatorer så de ser lige så godt ud efter ti år, som den dag de blev monteret. Et vigtigt moment i dette er, omhyggeligt at overfladebehandle radiatorerne fem gange.

  1. Først affedtes radiatoren alkalisk.
  2. Derefter følger fosfatering for at modstå rust og slitage.
  3. En kataforetisk rustbeskyttelsesbehandling giver endnu bedre rustbeskyttelse, præcis som yderligere en overfladebehandling.
  4. Efter den omhyggelige overfladebehandling med grundfarve pulvermales radiatoren – blank hvid RAL 9016 er standard.
  5. Til slut anbringes radiatoren i en ovn for hærdning ved 200 °C, hvilket giver et holdbart produkt.

Alt dette gøres for at radiatoren kan få en så holdbar og smuk overflade som muligt. Purmo radiatoren skal kunne modstå ridser og rust gennem mange år. Faktum er at de fastsatte standarder som DIN 55 900, overgås i høj grad gennem denne proces. Det kan også være godt at vide, at fremstillingen sker med miljøtilpassede metoder i overensstemmelse med ISO 14001.

faro-orange-radiator
Boligindretning inspiration: her med Purmo Faro V i en herlig orange farve.
Inspiration med Delta fra Purmo.
Inspiration med Delta fra Purmo.

 

Purmo har et omfattende sortiment med flere forskellige produktløsninger, som kan anvendes i mange forskellige slags rim, og som kan hjælpe dig med at finde den inspiration til indretning, som du søger. Nogen gange kan et valg baseres på æstetik – ønsker du noget diskret eller noget udtryksfuldt, der vækker opmærksomhed – mens mere praktiske synspunkter nogen gange kan være vigtigere. Opvarmningskapacitet er en ting, som det kan betale sig at overveje. Hvor stort er rummet? Skal det varmes op hurtigt og ofte? Er der andre spørgsmål, som skal tages op til overvejelse som for eksempel allergier og lignende? Selve rummet er også vigtigt. For eksempel har badeværelser og entréer en høj fugtighed, og der findes også rum, hvor du skal kunne tørre tøj hver dag.

Vil du læse mere om boligindretning? Inspireres til hvordan du skaber et visuelt indtryk? Så læs mere på indret med varme.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply