Renovere badeværelset – gå ikke glip af dette

Renovere badeværelset – gå ikke glip af dette

At renovere badeværelset er både besværligt og tidskrævende, men åh så rart, når det endelig er færdigt. Vi har set nogle fælder poppe op hist og her. Lav ikke disse fejl – eller lav i det mindste fejlene bevidst.

1. Udskift radiatoren, når du skal renovere badeværelset

Mange lader radiatoren blive, hvor den er. Alt andet udskiftes: skabe, vandhaner, bruseren, toilettet, væg- og gulvfliser. Men det nye panel eller de nye fliser bygges akavet ind bag det gamle element. Hvorfor ikke udskifte elementet samtidig? Tal om det med din VVS-installatør.

2. Tænk funktion og farve

Hvis du har bestemt dig for også at udskifte radiatoren, udskift den ikke med et lige så kedeligt element. Vælg et element i en farve. En radiator med en glat overflade er ikke meget dyrere end en standardradiator. Lad dig inspirere af billeder med nye elementer og besøg gerne et udstillingslokale.

3. Brug gulvvarme på badeværelser

Til badeværelser findes der specielle gulvvarmeløsninger, fx Purmo LS, som kun lægger 20 mm til højden. LS gulvvarmesystemet fungerer sammen med en mini-blandingspumpe. En del installatører hævder, at man skal have gulvvarme, hvis man har fliser i et vådrum. Det er selvfølgelig en fordel at have gulvvarme på badeværelset, men hvert år bygges der også mange velfungerende badeværelser uden gulvvarme.

El-gulvvarme er også et alternativ til badeværelser, hvor der kommer vandstænk på gulvet.

Purmo Java i renoveret badeværelse - Renovere badeværelset
En håndklædetørrer kan kombineres med gulvvarme på badeværelset.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply