Gammeldagse elementer i din boligindretning

Gammeldagse elementer i din boligindretning

Uanset om du når du renoverer en gammel bolig vil bevare det oprindelige udtryk eller du vil tilføre lidt retro i din moderne boligindretning, så er Delta gammeldagse elementer noget for dig. Vælg farve, størrelse og længde samt enten vandret eller lodret placering. Nyd komforten fra en moderne varmekilde med det traditionelle designs visuelle tiltrækning.

Sektionsradiator – gammeldagse elementer i moderne produktion

Delta Laserline, en klassisk designer opdatering til det 20ende århundrede er et udsøgt tilskud til dit hjem. Nogen siger at den ser ud som en radiator skal se ud, andre siger at den forener fortiden med det moderne. Delta er en elegant vandbaseret sektionsradiator som forener moderne byggekunst med traditionel opvarmningsteknik.

Lasersvejsning udelukker praktisk taget alle svejselinjer og giver en garanteret glat overflade. Indeni radiatoren hindrer lasersvejsningen at svejserester samler sig, og herved mindskes friktion og rust. Resultatet er en mere lydløs og mere effektiv radiator som holder længere. De D-formede profiler som har givet Delta Laserline sit navn er ikke bare dekorative, de forbedrer også præstationen med op til 10 % i sammenligning med konventionelt design.

Delta Twin kan også forsynes med en elpatron. En håndklædestang følger med radiatoren.
Delta Twin kan også forsynes med en elpatron. En håndklædestang følger med radiatoren.

skifte opvarmning i ældre hus

Det vigtige er, at Delta gammeldagse elementer gør det muligt for dig at få præcis den radiator du ønsker dig. Lang, kort, lodret eller vandret – og i den farve du ønsker. Den passer godt både i renoveringsprojekter og nye projekter. Udover at den findes i 28 forskellige højder kan du som tilvalg få den i præcis den højde du ønsker imellem 300 og 3000 mm.

Delta Laserline passer også til steder hvor der er høje hygiejne og et meget rent miljø. Delta Laserline er blandt andet blevet tildelt det tyske certifikat BAGUV og Hygiejne.

Delta Laserline gammeldagse elementer kan også bestilles som buede og vinklede modeller f. eks. til buede vægge eller hjørner.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply