Køkkenrenovering – tips for et mere elegant køkken

Køkkenrenovering – tips for et mere elegant køkken

Køkkenrenovering – findes der noget hårdere og mere herligt end det? Det er sjovt at planlægge. Man lader sig inspireres af blade, blogs, Instagram og Pinterest. Herefter laver man et fuldstændigt støvet og elendigt kaos i nogle uger. Og så er det klart. Følelsen ved at sætte bestik, porcelæn og glas på plads i et friskt køkken er ikke til at beskrive. Man føler sig helt enkelt utrolig ren og hvid.

Vandbårne løsninger ved køkkenrenovering

Hvad man sjældent tænker på, er at gøre noget ved køkkenets elementer og varmegivere. Hvis man har gulvvarme, er der ikke så meget at tænke på ved køkkenrenovering. Gulvvarme er en god løsning i køkkener, da der oftest ikke er så meget vægplads. Men ikke alle har gulvvarme.

Purmo Paros – vertikal radiator med håndklædestang i rustfrit børstet stål som ekstra tilbehør - perfekt hvid Køkkenrenovering.
Purmo Paros – vertikal radiator med håndklædestang i rustfrit børstet stål som ekstra tilbehør.

Hvis du har et vandbårent system, tager udskiftningen af elementerne ca. en dag, Det er en god idé at lade en installatør forhåndsvurdere rummet. Måske skal der udskiftes en del rør, tilslutninger, ventiler, termostater. Vi har bemærket, at mange installatører foreslår de elementer, som de er vant til at arbejde med, og vi forstår, at dette giver en vis tryghed. Man ved at elementet fungerer. Men tænk på at den samme trygge leverandør, som installatøren er vant til at arbejde med, kan tilbyde utallige forskellige varmeløsninger. Elementer og radiatorer som efterlades i baggrunden. Vidste du at du kan få vandbårne radiatorer behandlet i elegant “rustfrit stål”-udførelse (inox)? Eller at du kan få elementer i over 70 forskellige farver?

Kos fra Purmo ved køkkenrenovering
Kos fra Purmo matcher din indretning i rustfrit stål.

 

Der findes også mange små håndklædetørrere, som egner sig til køkkenet, og du kan også hænge en håndklædetørrer på en standardradiator. Opdag mulighederne og forhør dig hos nærmeste forhandler om pris og levering.

 

En knaldrød Kos V
En knaldrød Kos V fra Purmo pifter dit rum op ved køkkenrenovering.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply