Ny lavtemperaturradiator fra Purmo

Ny lavtemperaturradiator fra Purmo

Purmos nye lavtemperaturradiator Belize E2 giver højere effekt med teknik i bevægelse. I en tid med stigende energipriser og en revolution indenfor bedre isolering af boliger, lancerer Purmo sin nye banebrydende opvarmningsløsning Belize E2. Nordens første ultraeffektive lavtemperaturradiator, drevet af E2-teknik, passer fint i villaer og boligbyggeri, hvor man ønsker højere effekt af en radiator i et lavtemperatursystem.

Lavtemperaturradiator med to funktioner

Belize E2 er specielt fremstillet til at fungere med lavere systemtemperaturer og til at producere høje effekter. Den innovative E2-teknik anvendes til at skifte automatisk mellem statisk og dynamisk funktion i den samme varmeløsning. Statisk funktion indebærer, at blæserradiatoren Belize E2 virker som en traditionel radiator, mens dynamisk drift indebærer, at de indbyggede blæsere aktiveres, hvilket forbedrer varmeafgivningen betydeligt. Helt enkelt en intelligent turbofunktion. E2-teknikken garanterer, at dynamisk drift kun aktiveres, når det er nødvendigt. Belize E2 kombinerer den høje varmeeffekt i en blæserkonvektor med bekvemmeligheden ved en smuk og effektiv radiator. Det kompakte design hos Belize E2 er ekstremt stilfuldt og intelligent.

Belize lavtemperaturradiator fra Purmo

Stilfuld lavtemperaturradiator som giver højere effekt

Belize E2 findes i sort eller hvidt. Topgitteret har et innovativt design med runde huller. ”Denne store produktnyhed er en løsning til systemtemperaturernes yderligere sænkning, både ved renovering og i nye boliger”, siger Purmos Produktchef Jonas Skeppås.

”Moderne meget effektiv isolering i boliger gør, at Belize E2 effektivt kan bidrage til lavere energiomkostninger og samtidigt skabe et godt indeklima med både strålingsvarme og blæserstyret varme.” Intelligent regulering som automatisk skifter mellem statisk og dynamisk drift, aktiverer Belize E2, og giver hurtigt varme, præcist når der er brug for den. De indbyggede blæsere arbejder lydløst, og forøger radiatorens præstation vha. en op til 40% højere konvektion. Belize E2 er en perfekt løsning til villaer og nye samt renoverede boliger. Også i kommercielle bygninger kan Belize E2 bidrage til betydelige besparelser på energiomkostningerne. I lejligheder bygget før 1990’erne indebar dårlig isolering nødvendigvis en høj varmeafgivning. Siden 1990’erne er normen for isolering dog forbedret betydeligt, hvilket har muliggjort lavtempererede varmekilder såsom varmepumper. Disse forbedringer af isoleringen har betydet, at man kan opnå højere effekt ved lave temperaturer. Belize E2 er en moderne varmeløsning til lavtemperaturssystemer.

Belize E2 er den seneste i rækken af innovationer fra Purmo, som tilbyder en række varmeløsninger til villaer, boligbyggerier og offentlige bygninger. Forhør dig om nærmeste forhandlere af Purmo radiatorer.

Belize

Største fordele ved Belize E2

 • Indbygget blæserkonvektor for ekstra varme
 • Blæserne starter automatisk, når radiatordrift alene er utilstrækkelig
 • Hurtig opvarmning af selv store arealer
 • Giver meget varme selv ved lave systemtemperaturer
 • Udmærket løsning sammen med gulvvarme og varmepumpe
 • Kompakt udformning som er nem at placere
 • Komplet og tilslutningsklar ved levering
 • Til villaer, boligbyggerier og offentlige bygninger

 

Eksempel på varmeeffekt hos radiator Belize E2 med blæser

 • En traditionel radiator (Compact), 600 mm x 1600 mm, giver en effekt på 800 W ved tilløbs- og returtemperaturerne 45°C / 35°C
 • Ved at erstatte denne Compact-radiator med blæserradiatoren Belize E2 (600 mm x 1600 mm) får du en effekt på 1100 W (kun 800 W kræves)
 • Derfor kan vi sænke tilløbstemperaturen fra 45°C til 38°C og alligevel opnå den nødvendige effekt på 800 W
 • Her øger vi endda CoP -værdien fra 3.0 til 3.5

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply