Radiatorvarme – 9 fordele

Radiatorvarme – 9 fordele

Her finder du 9 fordele ved vandbaseret radiatorvarme:

HØJERE EFFEKTIVITET VED LAVERE VANDTEMPERATURER

smart icon 1 for radiatorvarmeLavtemperaturradiatorer varmer et rum op lige så effektivt som traditionelle radiatorer. Men førstnævnte har klare fordele: Større indendørs komfort og øget samlet energieffektivitet, effektiv varmeudvikling og reduceret systemtab.


RADIATORVARME ER VELEGNET TIL ALLE KLIMA

smart icon 2 for radiatorvarmeUanset hvor du bor i verden, kan du bruge radiatorerne i lavtempererede varmesystemer. Det er ligegyldigt hvordan vejret er, eller hvor koldt det bliver – et behørigt isolerede hus kan altid være opvarmet til en behagelig temperatur med radiatorvarme.


LAVERE ENERGIKOSTNAD

smart icon 3 for radiatorvarmeRadiatorer for lavtempererede varmesystemer behøver mindre energi for at præstere effektivt. En moderne beboelsesejendom eller kontorbygning kan opvarmes til en komfortabel 20°C med radiatorer, der er dimensioneret til systemtemperaturer på 45/35°C. Traditionelle varmesystemer anvender vand med temperaturer op til 75°C for at opnå samme rumtemperatur – de bruger mere energi til at få de samme resultater, men til en højere pris.

BEDRE KOMFORT

smart icon 4 for radiatorvarmeMed sin unikke kombination af konvektions- og strålevarme giver en lavtemperaturradiator en konstant behagelig temperatur. Ingen irriterende træk, ingen “”indelukket”” eller “”tørr”” følelse.

KOMPATIBEL MED GULVVARME

smart icon 5 for radiatorvarmeNår du kombinerer gulvvarme med lavtemperaturradiatorer, kan gulvvarme nå optimale niveauer af både effektivitet og komfort.

BEDRE KLIMAKONTROL INDENDØRS

smart icon 6 for radiatorvarmeRadiatorer reagerer hurtigt på de varmebehov termostaten anmoder om, og spreder derefter varmen hurtigt, stille og jævnt. Inden for få minutter er temperaturen på et konstant niveau i hele rummet, fra gulv til loft.

KLAR TIL NYE ENERGIKILDER

smart icon 7 for radiatorvarmeLavtempererede radiatorer er udviklet for at levere den højeste præstation uanset hvilken energikilde som opvarmer systemet. Pris og tilgængelighed af en bestemt type energi påvirker ikke radiatorernes effektivitet. Hvis man vil benytte andre energikilder, inklusiv vedvarende energi skal man bare justere eller udskifte fyret.

100 % GENANVENDELIG

smart icon 8 for radiatorvarmeRadiatorerne er udviklet specielt så alle dele kan skilles ad i slutningen af radiatorens levetid. Alle metaldele, især stål, kan genbruges– og de er tilstrækkeligt værdifulde til at de vil blive genbrugt.

EN SUND LEVEMÅDE MED RADIATORVARME

smart icon 9 for radiatorvarmeLavtempererede radiatorer er sikre. Ikke noget med at brænde støv af, ingen forstyrrelser i ionbalancen og ingen ubehagelig lugt. Og der er ingen risiko for at du brænder dig når du rører ved en radiator som fungerer ved lave temperaturer.

SparaSpara

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply