Lavtemperaturradiatoren Belize E2 til renoveringsprojekter

Lavtemperaturradiatoren Belize E2 til renoveringsprojekter

Juha Sonck fra Borgå (Finland) anskaffede sig nye radiatorer til lave temperaturer af modellen Belize E2, da han var i gang med at renovere et gammelt træhus. Han havde egentlig tænkt sig at installere Purmos glatte Plan Compact -radiatorer, men efter at have set de nye Belize E2-radiatorer til lavere temperaturer på Purmos hjemmeside, besluttede Juha sig for at bruge Belize E2 i stedet.

Spar på energien med luftradiatoren Belize E2

– Vi bruger en luft-/vand-varmepumpe (Tehowatti Air), som kan producere vand med lave temperaturer mest fordelagtigt, og vi ønskede at spare energi ved at installere nye radiatorer, fortæller Juha.

De fleste varmeproduktionssystemer kan udnytte lave vandtemperaturer. Den nye Belize E2-radiator er konstrueret til at kunne fungere effektivt i et system med lave temperaturer. Den innovative E2-teknik bygger på en kontrol, der efter behov automatisk veksler mellem statisk og dynamisk funktion.

Med statisk funktion fungerer radiatoren Belize E2 som et traditionelt varmeelement, men E2-teknikken betyder, at de indbyggede blæsere aktiveres efter behov. Således spredes varmen mærkbart bedre. Belize E2 er energibesparende og varmer luften op til en ideel temperatur indendørs ved at producere varme og samtidig fungere som varmeblæser.  Denne radiator skifter automatisk mellem funktionerne og kan opvarme hurtigt, hvis det kræves.

De indbyggede blæsere er lydløse, og de øger radiatorens ydelse med op til 80 procent. Belize E2 er en perfekt løsning til villaer, nye huse og renoveringsprojekter.  E2 er et smart og moderne valg til systemer med lave temperaturer. Produktpris fra 2800 dkk.

 

Luftradiatoren Belize E2 fås i standardfarven hvid RAL 9016. Belize kan også leveres i sort (mod ekstra betaling).
Luftradiatoren Belize E2 fås i standardfarven hvid RAL 9016. Belize kan også leveres i sort (mod ekstra betaling).

 

Levering og forbedret indeklima

– Belize E2–radiatorerne blev leveret uden problemer, og installationen er sket i flere faser. Det lader til, at entreprenøren har gang i flere projekter samtidig, fortæller Juha.

– Temperaturen i huset er meget behagelig og jævn. Før opvarmede vi næsten udelukkende med brændeovn og elektriske varmeapparater, og så blev der varmt midt i huset, men koldt ude ved væggene. Belize får luften til at cirkulere, så varmen når ud til væggene og ud i alle husets hjørner. Min kone siger, at vi aldrig har haft så jævn og behagelig en indetemperatur, griner Juha.

Her finder du Purmo-forhandlere

 

Luftstrømmene fra Belize fordeler varmen i et gammelt hus, helt ud til væggene.
Luftstrømmene fra Belize fordeler varmen i et gammelt hus, helt ud til væggene.

SparaSpara

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply