Sundt indendørsmiljø

Sundt indendørsmiljø

Vi tilbringer en stor del af vores tid indendørs, og for at have det godt er det vigtigt at skabe et sundt miljø med en god ventilation. Med hygiejneeradiatorer får du en varmeløsning som ikke tørrer luften ud og minimerer cirkulerende støv. For et godt velbefindende er det vigtigt at bo i et sundt indeklima. For personer som er overfølsomme er det naturligvis ekstra vigtigt, og i det indgår at vælge en sund opvarmningsløsning som bidrager til et renere indeklima med mindre støv.

Vandbaserede radiatorer giver en jævn opvarmning af luften i lokalet, har en lav overfladetemperatur og minimerer cirkulerende støv. Desuden giver vandbaserede radiatorer en blød og behagelig varme som ikke udtørrer den luft vi indånder, og dermed skåner den vores luftveje.

En hygiejneradiator ska enten have et glat frontpanel eller dele som er lette at fjerne når man skal tørre alle kroge. En fordel i den forbindelse er at alle Purmos radiatorer er overfladebehandlet fem gange. Derved bliver overfladen glat og let at rengøre, og den kan tåle alle typer af rengøringsmidler.

Purmo Delta, Purmo Hygiene og Purmo Plan Hygiene tilhører Purmos radiatorer med hygiejneattest beregnede til at tilslutte vandbaserede systemer. Samtlige radiatorer findes i hvid, samt over 70 forskellige farver.

Purmo Delta

Purmo Delta er en gedigent konstrueret radiator som består af sektioner. Med sin åbne profil og slidstærke overflade er radiatoren meget let at holde ren. Purmo Delta produceres med en speciel laserteknik som gør at svejsningerne næsten er usynlige, og som gør vandgennemstrømningen både lydløs og effektiv. Purmo Delta kan let leveres med en termostat som giver en jævn og behagelig temperatur.

Purmo Delta
Purmo Delta er en af de tre radiatortyper med hygiejneattest fra Purmo, beregnede til at slutte til vandbaserede systemer. Findes i hvid og i over 70 forskellige farver.

Purmo Hygiene

Purmo Hygiene er en panelradiator og en så kaldt «nøgen» radiator. Det indebærer at den mangler sideplader og toprist, samt at den ikke har den bøjede plade inde i radiatoren som normalt står for konvektionsvarmen. Fraværet af disse konvektionslameller mindsker radiatorens effekt, men det gør det lettere at rengøre den. Uden sideplader og toprist er de også muligt at rengøre ordentligt inde i radiatoren. Purmo Hygiejne fås også med glat front i form af Purmo Plan Hygiene.  Pris fra 485 kronor.

Med sin glatte frontprofil giver Purmo Plan Hygiejne et moderne helhedsindtryk. Typerne 10, 20, 30 har ikke konvektionslameller, men aftagelige sideplader og topriset indgår.

Find din Purmo forhandler >>

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply