Forny dit hjem med smarte radiatorer

Forny dit hjem med smarte radiatorer

Du kan let forny dit hjem med smarte radiatorer. Hvor tit ser man ikke en gammel radiator som males eller gemmes bag en radiatorskjuler? Tiden er inde til at fremhæve radiatorerne i hjemmet. Forny dit hjem med smarte radiatorer fra Purmo!

Indret med smarte radiatorer – Kos

Kos sortimentet har en glat front som giver et usminket udtryk af tidløs elegance. De smukke sideplader sørger for enkle rene linjer fra alle vinkler. Et så smukt design fortjener at blive brugt på mange områder. Det er muligt at få mange forskellige farver samt rent blankt rustfrit stål. En smukt designet håndklædetørrer af rustfrit stål gennemfører stilen med Kos produkter i dit hjem. Indret dig med smarte radiatorer.

Kos er en af de absolut smukkest udført vandret hængende radiatorer. Dens varmeeffekt er stor takket være den moderne konvektionsteknologi. Konvektorpladen ligger lodret inde i radiatoren, og det er det eneste rigtige i forhold til varmeafgivelse og effektivitet. Sortimentet fra Kos giver dine rum en strømlinet elegance og meget varme.

Indret med smarte radiatorer – Delta

Delta er en elegant sektionsradiator, som forener moderne bygningskunst med en traditionel opvarmningsteknik. Lasersvejsningen har fjernet stort set alle svejselinjer og garanterer glatte overflader. Indvendigt forhindrer lasersvejsningerne at svejserester samler sig, og herved mindskes risikoen for friktion og rust. Resultatet er en mere lydløs og effektiv radiator, som holder længere. De D-formede lameller, som har givet Delta Laserline sit navn, er ikke bare pæne at se på, de forbedrer også ydeevnen med op til 10 % sammenlignet med konventionelt design.

Indret med smarte radiatorer - Delta
Indret dit kontor med smarte radiatorer. Her en smuk buet model fra Purmo.

Det allervigtigste er, at Delta-sortimentet gør det muligt at få præcis den radiator du vil have og lige der hvor du synes den skal hænge. Lang, kort, lodret eller vandret – og i den farve du vil have. Den passer godt ind i såvel renoveringsprojekter som i nye bygninger. Udover at vi har 28 forskellige standardhøjder så kan vi også lave præcis den højde du ønsker imellem 300 og 3000 mm. Lad dig inspirere af Delta. Indret med smarte radiatorer.
Spørg gerne hos en af vore forhandler efter tilbud eller specifik rådgivning.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply