Vandbaserede designerradiatorer fra Purmo – Tjek de mest populære designer radiatorer!

Vandbaserede designerradiatorer fra Purmo – Tjek de mest populære designer radiatorer!

Her i starten af høsten er du opmærksom på varmen indendøre og forhåbentlig nyder du en skøn gulvvarme, radiatorvarme eller en anden behagelig løsning i dit hjem. Skulle det forholde sig sådan at dine vandbaserede designerradiatorer trænger til en opfriskning– ikke bare i forhold til varmekomfort, men også useeendemæssigt så kan du er se de mest populære vandbaserede designerradiatorer fra Purmo.

Radiatorer passer ligesom gulvvarme godt sammen med en varmepumpe i et lavtemperatursystem. De kan benyttes sammen med mange andre varmekilder også. Forhør dig hos vores varmeekspert hvis du er i tvivl.

De mest populære vandbaserede designerradiatorer fra Purmo

 

Kon

Konvektorerne har en diskret elegance i kombination med en meget god varmeafgivningsevne. Stålkonstruktionen er kraftig og gör Purmo Kon en ideel varmekilde foran eller under store glaspartier og åbne planløsninger.

Purmo-Kon-30-graden_cover-bovenaf

 

Delta

Sektionsradiatorer er rigtige klassikere. Høj kvalitet i kombination med et spændende udtryk. I særdeleshed er Delta spændende foran store vinduer, hvor solens lys kan stråle igennem radiatoren.
Purmo-Delta-H-30-graden

Flores C

I badeværelser eller på et toilet kan en almindelig radiatore erstattes af en håndklædetørrer forudsat at effekten et tilstrækkelig stor. Flores C findes i både en hvid og en forkromet udgave som standar, men kan også specialleveres i over 200 forskelligee farver. Flores C er vores mest populære hådklædetørrer, men lad dig også inspireres af andre spændende løsninger til badeværelset.
Purmo-Flores-C-CH-30-graden_cover

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply