Vandbaseret varme – Hvilken varmetype er du?

Vandbaseret varme – Hvilken varmetype er du?

Hvilken varmetype er du?

Naturlig, traditionel, rationel eller eksperimentel? Find den optimela varmeløsning til dine behov – i Purmos sortiment! Det er ikke let at vide hvilke varmeløsninger og radiatorer der er på markedet. Ved at svare på 10 korte spørgsmål kan du læse mer om hvilken varmetype du er. Vi præsenterer de varmeløsninger fra Purmo som passer bedst til din varmetyper!

Til testen >>

Deltacolumnbench

Om vandbaseret varme

Med vandbaseret varme mener vi opvarmning af bygninger ved hjælp af cirkulerende vand i et lukket rørsystem af radiatorer eller gulvvarme. Der findes forskellige typer af varmekilder til at varme vandet op. Nu om dage er det mere og mere almindeligt at benytte geotermisk varme og jordvarme imens olie- og brændefyr var mere alminde i 90erne. Fjernvarme eller luft-varmepumper kan også benyttes.

Om designerradiatorer

Ny bolig? Nyrenovering? Så finder du formodentlig nye ideer og inspirationskilder med hensyn til udseende og størrelse, form og farver, dybde og struktur overalt. Hvis det er sådan du har det lige nu, så ved du måske hvordan det er at være produktdesigner hos Purmo. Teamets rolle er at definier et topmoderne radiatordesign, så vore produkter lever op til de højeste krav indenfor boligindretning – nemlig dine egne!
Designerradiatorer kan give dit hjem en helt speciel karakter. Uanset om du vælger en helt ny indretning eller du leder efter måder at fuldende din nye stil på, så kan du være sikker på at designerradiatorer højner din indretning. Lækker og elegant, monteret næsten fladt mod væggen, i poleret stål eller kulsort metal med kurver og vinkler…… der findes så urtolig meget sjovt at vælge imellem i vores sortiment. Bliv en af de stadig flere kræsne kunder som nyder godt af en helt ny serie af værdifuld varme – med et radiatorsystem som har sit helt eget udtryk.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply