Servicering af gamle radiatorer eller skift til nye?

Servicering af gamle radiatorer eller skift til nye?

Servicering af gamle radiatorer eller skift til nye radiatorer, hvad kan bedst betale sig i længden?

En radiator holder længe, alt for længe. De er så holdbare at vi til og med er begyndt at male dem, udskifte termostater og rørdele, dække dem ind med radiatorskjulere og servicere dem indtil det ikke er muligt at skaffe reservedele – og så udskifter vi dem.

En vandbaseret radiator er som oftest lavet af stål, som oftest 100%. Stålet er slidstærkt og bæredygtigt. Små skrammer i lakken kan let repareres og hvis du fjerner støv fra radiatoren kan du klare dig i årtier med den samme. Lige som du renoverer facaden, udskifter køkkenskabene og tapetet så er det også let at udskifte radiatorerne.

Lad dig inspirere af det enorme sortiment af vandbaserede designerradiatorer på www.purmo.dk. Spørg en VVS-installatør til råds når du skal skifte ud. Det er let for vedkommende at se hvilken størrelse og tilslutning der er behov for ved servicering af gamle radiatorer.

Tips! Servicering af gamle radiatorer eller skift til nye radiatorer?

  1. Hvis du vil pifte et rum op, så tøv ikke med at overveje radiatoralternativet! Det er lettere end du tror at udskifte radiatorer. Det handler både om hvad der kan betale sig og om hvordan du vil indrette dig!
  2. Hvis du skal renovere hele dit varmesystem kan det godt betale sig at udskifte radiatorerne også. Nutidens moderne radiatorer er energieffektive og tilpassede et lavtemperatursystem. De bør dimensioneres i forhold til varmekilden, for eksempel geotermisk varme eller luft-luftvarmepumpe for at kunne arbejde energieffektivt til dit varmesystem. Vi har modeller til enhver pengepung og indretning.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply