Hvilken slags badeværelsesradiatorer passer ind?

Hvilken slags badeværelsesradiatorer passer ind?

Mange tænker over hvilken type badeværelsesradiatorer der passer til deres badeværelse. Purmo badeværelsesradiatorer er produceret til at opfylde kravende til en velfungerende og elegant indretningsdetalje, som forudsætter at man får et varmt og dejligt håndklæde som også giver varme i badeværelset. Badeværelsesradiatorerne er afhængigt af modellen bygget til at koble på elnettet eller det centrale varmesystem – med eller uden elpatron. Her kommer tips om radiatorer til dit badeværelse.

Behageligt indeklima med større badeværelsesradiatorer

Apolima fra Purmo er en gavmild badeværelsesradiator som kræver plads i badeværelset. Bredden ligger på 650 eller 800 mm og højden mellem 830 og 1730 mm. Derfor afgiver Apolima også meget varme og kan i mange tilfælde erstatte den eksisterende radiator. Apolima har et trappetrinslignende ordnet design og giver plads til hele familiens håndklæder. Du kan vælge imellem over 200 forskellige RAL farver. Apolima er midtkoblet og kan levers med Tempco VT ventil til kombination med vandbaseret gulvvarme.

Purmo-FloresC-CH-handdukstork

Flores Chrome findes både som større og mindre badeværelsesradiatorer i både en lige og en buet model. Den lige model Flores CH sidder stilfyldt og glat langs væggen. Passer også godt til meget små badeværelser. Den buede variant Flores C CH giver et blødere udtryk og mere plads til håndklæderne. Den forkromede overflade afgiver mindre varme end en lakeret overfalde og passer derfor godt i rum med f. eks. gulvvarme (el eller vandbaseret) som hovedvarmeafgiver

Flores Chrome findes i tre forskellige højder. Bredden på de to mindste modeller er 500 mm, imens den højeste tørrer har en bredde helt op til 600 mm, for ekstra meget håndklædeareal.

Runde symmetriske rør med en svag buet afslutning giver Purmo Leros et roligt og harmonisk indtryk. Et klassisk design der kommer i en vifte af RAL farver samt i 12 metalliske farver eller struktur overflade.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply