Varme i små badeværelser

Varme i små badeværelser

Varme til små badeværelser kan komme på tale når, og hvis du planlægger at bygge nyt eller renovere dit eksisterende badeværelse. Trenden går stadig i retning af store badeværelser, men til tider er der helt enkelt ikke plads til sauna og spa-afdeling. Hvilken type af varme passer så bedst til små badeværelser?

Gulvvarme

Gulvvarme vælges ofte som den universelle varme i badeværelset. Gulvvarmen føles varm og behagelig fordi temperaturen i badeværelset ofte holdes højere end i resten af huset. Gulvvarme passer godt til kakler og klinker og til rummet hvor man har behov for en måde at få tørret et vådt gulv. I små badeværelser har man også behov for boget tørre tøj og håndklæder på, så en håndklædetørrer er et helt perfekt supplement. En vandbaseret håndklædetørrer kan dække hele varmebehovet i et mindre badeværelse.

Vandbaseret håndklædetørrer i små badeværelser

Purmo-Java-badrum

 

Den vandbaserede håndklædetørrer Purmo Java er den praktiske håndklædetørrer til et stort behov. Rørenes design og sparsomme placering gør det let at hænge meget til tørre. Effekten rækker til både tørring og opvarmning. Java findes i fire højder og to bredder. Den leveres som standard i hvid eller sølv men kan også bestilles i specialfarver.

 

Vattenburen_Leros_01

Purmo-Leros-Cassandra

Purmo Leros er en vandbaseret håndklædetørrer, som giver et roligt og harmonisk indtryk. Et klassisk design som fås i 70 forskellige farver – også i metallic, anodiske eller strukturerede farver. Rørene er placeret med 50 mm store mellemrum, så der er plads til mange håndklæder. Leros er desuden let at rengøre for støv og snavs. Den generøse rørdiameter gør at Leros afgiver godt med varme. At Leros leveres i en lakkeret RAL farve og ikke som forkromet gør, at du kan få op til 35 % mere varmeydelse – både stråle- og konvektionsvarme. I et mindre badeværelse kan du let bytte den eksisterende radiator ud med en Leros. En midtkoblet vandbaseret håndklædetørrer, som f.eks. Purmo Leros, kan ved hjælp af tilslutningsblokken TempCo VT let kobles til et vandbaseret gulvvarmesystem.

Purmo-Delta-badrum-handduksstang-rustik

Badeværelset er en vigtig del af hjemmet og der er behov for en pålidelig varmekilde til at skabe god komfort. Delta Twin M er en dekorativ badeværelsesradiator skabt til at tilgodese hele badeværelsets varmebehov. Delta Twin har en blød og følsom formgivning, som gør den til en funktionel og stilren indretningsdetalje. Det er en badeværelsesradiator som kun er lavet til at tilslutte vandbaserede varmesystemer. Twin kan dog suppleres med en elpatron til komfurvarme i sommerhalvåret.

Delta Laserline -sortimentet giver dig mulighed for at få præcis den radiator du vil have og præcis der hvor du vil have den. Lang, kort, lodret eller vandret – og i den farve du ønsker. Den passer godt til både renoveringer og nye projekter. Udover at den findes i 28 forskellige højder kan du som tilvalg på den i præcis den højde du ønsker imellem 300 og 3000 mm.

Læs mere om håndklædetørrerens placering i badeværelser >>

 

Vandbaserede håndklædetørrere fra Purmo:

Java pris fra: 2505 DKK

Leros pris fra: 2995 DKK

Delta Twin M pris fra: 2362 DKK

Delta Laserline pris fra 218 DKK/sektion

Find Purmo forhandlere >>

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply