Indretningstip til børneværelser – Studio Äppel Päppel

Indretningstip til børneværelser – Studio Äppel Päppel

Indretningstip er altid udfordrende, når det drejer sig om børn. Det som børn siger og beskriver, kan forstås helt anderledes af de voksne, og hvis man ikke er god til at tolke børns ideer om et hyggeligt rum eller en fantastisk indretning, kan slutresultatet blive noget ganske andet end det, barnet forventer. Workshops med børn, hvor man ikke styrer tankerne for meget, men lader kreativiteten flyde, er en måde at forsøge at tolke børns indretningstip og -tanker på. Siden at realisere disse på en kreativ måde kan dog være en udfordring for den, der skal indrette værelset.

Med papir som udgangspunkt skaber Studio Äppel Päppel produkter, hvor legelysten står i fokus. Studio Äppel Päppel stræber efter at skabe produkter, der er lige så selvfølgelige på børneværelset som i resten af hjemmet, så produkterne kan bruges i længere tid. Dette førte til tanken om at lade Studio Äppel Päppel designe et mønster på et varmeelement fra Purmo.

– Vi formgiver legebetonede produkter til børn, afholder kreative workshops og arbejder med designopgaver – alt fra vægmalinger til grafisk formgivning, siger Frida Nilsson og Erika Lindmark.  Sammen udgør de den designerduo, som driver Studio Äppel Päppel i Göteborg.

Studio Äppel Päppels moodboard til børneværelser
Studio Äppel Päppels moodboard til børneværelser

Indretningstip med radiatorer

At en radiator kan være et indretningstip til et børneværelse er ikke noget, designduoen har tænkt på tidligere.

– Vi har vel indtil nu set radiatoren, dvs. varmeelementet, som en nødvendig ting i hjemmet. Noget der bare findes der, og som vi ikke har reflekteret særligt meget over, siger Frida.

Cleverheating samarbejder med Studio Äppel Päppel om at inspirere folk, der sætter i stand og bygger nyt til at tænke på radiatoren som en indretningsdetalje på børneværelser.

– Gennem #purmoart vil vi først og fremmest sætte fokus på radiatoren. Den behøver ikke at være hvid og vandret, siger Mia Högkvist fra Purmo.

Man kan få radiatoren fabriksmalet i en masse forskellige farver, og der findes vandrette og lodrette versioner samt sektionsradiatorer i mange forskellige varianter og former. Og hvad med at male direkte på sin egen radiator? – Farven skal jo holde ved forskellige systemtemperaturer, og det kan vi garantere for de fabriksmalede, siger Mia.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply