Radiatorer som indretningsdetaljer i hjemmet

Radiatorer som indretningsdetaljer i hjemmet

Indretningsdetaljer til hjemmet omfatter alt fra tapeter og gardiner til møbler og prydgenstande – men yderst sjældent radiatorer. For at sætte fokus på radiatoren som en del af indretningsdetaljerne i hjemmet har Purmo skabt konceptet #purmoart.  Studio Äppel Päppel fremhæver radiatoren som en indretningsdetalje og har forvandlet en glat radiator til et kunstværk til børneværelser.

Hvad har inspireret jer til jeres motiv?

“Da vi fik som opgave af Purmo at finde frem til et motiv til et børneværelse, har vi ladet os inspirere af børns opdagerglæde og fantastiske fantasi. Vi ville skabe et motiv, hvor der er meget at opdage, og som er åbent for tolkning. I et fantasilandskab blandt muntre figurer og former kan betragteren bygge sin egen beretning ud fra, hvad han/hun mener at se i motivet”, siger Frida Nilsson og Erika Lindmark fra Studio Äppel Päppel i Göteborg.

Indretningsdetaljer radiatorer Studio Appel Pappel
Studio Äppel Päppel gør en radiator til et kunstværk med muntre detaljer.

Hvad interesserer jer med hensyn til hjemmeindretning og indretningsdetaljer?

“Vi kan godt lide muntre og personlige ting og sager – alt fra gamle arvede ting over fund fra loppemarkedet til moderne genstande. Det er spændende, at de sager, vi vælger at omgive os med, skaber en historie og opbygger et hjem, der beretter noget om personen, som bor der.

Studio Äppel Päppels radiatorer udstilles på Mall of Scandinavia i Stockholm den 16. – 18. september.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply