Slip for at bygge radiator-dække under og foran vinduer

Slip for at bygge radiator-dække under og foran vinduer

Men en smuk radiator er der ingen grund til at bygge radiator-dække. Tværtimod afgiver en radiator en dejlig, blød varme, som påvirker dit velbefindende. Præcis som en pejs eller brændeovn varmer en frossen krop med sine varme flammer, nedkøler en trækvind fra et vindue eller fra en åben dør en svedig og varm krop. Kroppen føler sig godt tilpas med disse temperatursvingninger. Vi kan lide at udsætte vores bevidsthed for forandringer. Koldt saftevand slukker tørsten, mens varm kakao smager godt en kold vinterdag.

Alt for sjældent taler vi om, hvad radiatorvarmen gør ved kroppen. Måske fordi vi ikke mærker de ting, som bare føles godt. Hvis vi derimod fryser, reagerer kroppen øjeblikkeligt. Derfor er den bedste placering for en radiator lige under vinduet, hvor den forhindrer træk. Når den fungerer efter hensigten, mærker vi ikke særlig meget til den. Men hvis radiatoren ikke fungerer, er underdimensioneret, eller måske slet ikke findes under vinduet, vil vi hurtigt lægge mærke til det.

At bygge radiator-dække er ikke en optimal løsning

At indkapsle radiatoren ved at bygge et radiator-dække er ikke nogen god idé. Radiator-dækket reducerer radiatorens varmeafgivelse, og bidrager til, at radiatoren ikke virker, som den bør. Løsningen for grimme radiatorer er ikke radiator-dække, men et udvalg af smukke elementer og radiatorer, som kan placeres både under og foran vinduer.

Slip for at bygge radiator-dække - anvend P delta
Slip for at bygge radiator-dække – anvend designradiatorer i gammel eller moderne stil.

 

Plan Ventil Compact radiatoren har en glat plan front. Bag den stilrene front skjules det integrerede ventilsystem, så rørene ikke ses.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply